HírekProgramok

Belvárosi Sörfesztivál a város szívében, a Szabadság téren!

Szeptember 1-6. között újra megtelik sörrel a Szabadság tér! A tavalyi óriási sikernek köszönhetően idén is 6 napon keresztül várják a sörkedvelőket a belváros szívében, szabadtéri  helyszínen. A belépés továbbra is ingyenes, kóstoláshoz azonban fesztiválpohár  megvásárlása szükséges.
A korábbi évekhez hasonlóan idén is képviseltetik magukat a sörpiac meghatározó szereplői: a legnagyobb sörgyárak, a legkiemelkedőbb importőrök és a hazai kisüzemi sörfőzdék. A rendezvényen több, mint 250 sörkülönlegességgel, köztük rengeteg újdonsággal várják a látogatókat. A minőségi sörkínálat mellett kiemelkedő gasztro-felhozatalra is számíthatunk az év legnagyobb sörös eseményén.

4. Belvárosi Sörfesztivál a belvárosi Szabadság téren, szabadtéri helyszínen 2020. GasztroMagazin 2020.

A  szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a jelenleg érvényben lévő koronavírus-fertőzés elleni védekező intézkedésekre. Ennek érdekében fertőtlenítő pontokat és pohármosó pontokat helyeznek el a helyszínen. „Kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára és a fertőtlenítésre annak érdekében, hogy a rendezvény résztvevői biztonságban érezhessék magukat.” – nyilatkozták a szervezők. A szabadtéri helyszínnek köszönhetően lehetőség nyílik továbbá arra, hogy szeparáltan, az előírt távolságokat betartva fogyaszthassuk el sörünket.

4. Belvárosi Sörfesztivál a belvárosi Szabadság téren, szabadtéri helyszínen 2020. GasztroMagazin 2020.

További információért keresd a rendezvényt az alábbi platformokon:

FB oldal: https://www.facebook. com/budavarisorfesztival

Event: https://www.facebook. com/events/478855123069715

Instagram: https://www. instagram.com/sorfesztival/

Promo videó: https://www.youtube. com/watch?v=dCOO5w9NQ-A

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .