HírekVásárlás

Innovatív szűrők könnyítik meg a speciális étrendű vásárlók életét

Annak érdekében, hogy a legjobb speciális diétabarát üzletet hozza létre az étkezési korlátozásokkal küzdők számára, a Kifli.hu újabb szűrőkkel fejlesztette weboldalát. A szűrők segítenek megtalálni a legmegfelelőbb étrendet, és kiválasztva az összetevőket, megóvja a speciális étrendű embereket attól, hogy számukra rossz termékeket válasszanak.

A megújult kategória oldalon már nem csak márka és származási hely szerint vannak kategórizálva a termékek. A glutén-, laktóz- és hozzáadott cukor mentes szűrőkön túl már 26 olyan további kategória szerint kereshetnek a vásárlók az oldalon, mint például a pálmaolaj-mentes, szulfitmentes, GMO-mentes, sómentes, E-szám-mentes.

Az összetevők mellett a csomagolás és akár a diéta szerinti szűrésre is lehetőség nyílik már az oldalon: inzulin-rezisztencia, paleo, keto és még 7 további diéta követői találják meg könnyedén a nekik való élelmiszereket.

“A célunk az, hogy a vásárlónk közel 100 százalékban személyre szabott boltban vásárolhasson, ahol a polcokon csak olyan terméket talál, amelyeket nyugodtan fogyaszthat. Szerintünk ez a perszonalizáció a vásárlás jövője, hiszen a hagyományos szupermarketek sorai között sok időt vesz el a válogatás, a címkék átnézése, ami jelentősen megnyújtja a vásárlási időt” – mondta el Fülöp Katalin, a Kifli.hu marketing vezetője.

A csomagolóanyagok szerinti válogatás lehetősége is adott, összesen 7 mód közül választhatja ki a vásárló a hulladékgyűjtési szokásainak legmegfelelőbbet: a lebomló, műanyagmentes vagy papírcsomagolás mellett már újrahasznosított és újrahasznosítható, újratölthető és üveg-csomagolású lehetőségek is vannak.

###

A Kifli.hu 2019 decemberében kezdte meg működését azzal a határozott céllal, hogy minőségi ételeket és szolgáltatást biztosítson Budapesten és a környező településeken. A cég gyorsan népszerűvé vált a főváros és vonzáskörzetének utcáin, a kiszállított rendelések záma 2023 júniusában már a 4 milliót is meghaladták. A mára Székesfehérváron, Veszprémben és környékén,  valamint a Balaton és a Velencei-tó körül is elérhető szolgáltatás az üzleti sikerek mellett nagy figyelmet fordít a fenntartható működésre is: 

-Újrahasznosított csomagolóanyagok

-CNG üzemanyagú flotta

-Valós megoldások az élelmiszer-pazarlás ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .