BorokProgramok

Egri Borszalon 2017. december 29.

A Borszalonon több mint 30 borász várja a nagyközönséget a Hotel Eger & Park különböző termeiben, folyosóin és teraszán.
A Borszalon egy színes és elegáns ünnepi esemény, ahol a fantasztikus borok élvezetét különleges fények, gyertyaláng, halk zene és a borászok személyes jelenléte teszi feledhetetlenné. A XVII. Borszalon 2017-ben borra, mosolyra és táncra csábít! Ráadásként az ünnepi eseményen mutatjuk be  Eger Borkapuját, ami évtizedeken át köszönti majd az Egerbe látogatókat, a város nemzeti büszkeségének, a Hungarikummá vált Bikavérnek szimbólumaként!DECEMBER 29. Péntek 18-23h
Hotel Eger & Park Szálloda u.1-3.

Az est háziasszonya: Csisztu Zsuzsa
21 órától zenél: The Glamorous Company!
A Borszalonba idén is várjuk beöltözött vendégeinket, ezúttal Hollywood stílusban!

A Borszalon Grand Superior egy szakmai borbemutató, Eger legkiválóbb borászainak legjobb és legújabb boraiból, hordómintákból, újborokból. A szakmai borbemutatón a borászok személyesen mutatják be csendes környezetben azokat a borokat, amikre a legbüszkébbek, amik közül sokat itt kóstolhat meg először a borértők közössége. A Borszalon Grand Superior a borászati és gasztronómiai médiák munkatársai számára ingyenesen látogatható.
A Borszalon Grand Superior a Borszalon kísérőrendezvénye, 17 és 18 óra között lesz látogatható.

Program
18:30 – 20:00 Borszakmai Pódiumbeszélgetések (Spritz Terem)
20:00 Eger Borkapujának Bemutatása (Nagyterem)
21:00 – 23:00 The Glamorous Company – Zene És Tánc (Spritz Terem)
23:00-tól hajnalig Afterparty DJ Turcsányival (Liget)

Kapunyitás 18:00
Kapuzárás 23:00

ÉTELEK & ITALOK
Idén a Borszalonban több kézműves sajtkóstoló, pogácsa, magyaros-vegyestál és egyéb finger food kapható majd, hogy a borkóstolás közben megéhezők a borokhoz illő ételekkel csillapíthassák étvágyukat. A Spritz teremben kifejezetten a fröccsé a főszerep, de pálinkát és whiskyt is kóstolhatnak a
bátrabbak! Dohányzás, szivarozás a Hotel teraszán és a bejáratnál lehetséges, ahol hősugárzókkal enyhítjük a hideget dohányzó vendégeink számára.

Az este háziasszonya Dr. Csisztu Zsuzsa, ismert televíziós személyiség, gyakorlott műsorvezető. Emellett sportjogi szakjogász és a Magyar Olimpiai Bizottság tagja.

THE GLAMOROUS COMPANY
Az Orfeum, az Alcatraz és a Jazzy Pub állandó fellépői. Velük dolgozik a Wellhello, Takács Nikolas, Tolvai Renáta és Molnár Ferenc Caramel is. Tagjai győztesei és dobogósai a Montreux-i Jazz versenynek, mottójuk: „Live music on a higher level”.

Öltözz be!
A Borszalonon immár hagyomány, hogy a vállalkozó kedvű vendégeink különleges öltözékben jelennek meg, ezzel is emelve az est fényét, a borünnep hangulatát.
Az előző években az 1920-as évek öltözéke volt a menő, idén újítunk, a témánk neve: Hollywood! Vagyis öltözz be sztárnak, énekesnek, színésznőnek, James Bondnak, Rihannának vagy életet habzsoló rendezőnek, csak rajtad áll! Légy sztár egy éjszaka erejéig, és érezd magad Hollywoodban!

Jegyek elővételben és helyszínen is kaphatók, és idén tartalmazzák a kóstolópohár árát is!
Elővételben: 8000Ft | Helyszínen: 9000Ft

XVII. BORSZALON
info@borszalon.info
+36 30 898 5858
HOTEL EGER & PARK ****
3300 Eger, Szálloda u. 3.
+36 36 522 222

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .