HírekRumSzeszes italokVodkaWhiskey

A Top 10 legnépszerűbb alkoholos ital a világban 2017-ben

Az alkoholos italok legkülönbözőbb formái kaphatóak világszerte. Szinte elveszünk a whisky-, gin-, rum-, vodkaféleségek bőségében, nem beszélve a különböző márkákról, azok alfajairól….
Mégis, a legelterjedtebb és legnagyobb számban eladott szeszes italok jellemezhetők pár közös tulajdonsággal: simák, aránylag hosszan érleltek, frissítő hatást gyakorolnak a fogyasztóikra.
Íme a 10 legkedveltebb márka:

10. Jameson ír whisky

A Jameson sikere mögött meghúzódó titok a legjobb összetevők kiválasztása, a whisky érlelése és a hármas desztilláció folyamata.
Néhány más Jameson termék: Jameson Irish Whisky, Jameson Crested, Jameson Black Barrel, Jameson Signature, The Distiller’s Safe, The Blender kutya, Cooper’s Croze, Jameson Bold, Jameson Round, Jameson Lively és Jameson 18yo.

Ketel One. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

9. Ketel One

A legjobb technikák jó példája a Ketel One, amely a modern desztillációs technikák végeredménye, a világ egyik legelismertebb vodkája.
100% -ban génmanipulációmentes, természetes körülmények között termesztett őszi búzából készül Európában.
Néhány Ketel One termék: a Ketel One vodka, a Ketel One cetroen, a Ketel One oranje.
Egy üveg ketel egy Vodka 30 dollárba kerül, így igencsak megfizethető. Alkoholtartalma 35% -40% közötti.

 

Bombay Gin. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

8. Bombay Gin

A ginekhez érve, a Bombay gint mesterműként kell értékelnünk! Más ginekhez nem hasonlítható módszerrel, gőz-infúziós eljárással hozzák létre, így kapva meg végeredményképpen ezt a kiegyensúlyozott ízű, aromás italt.
Bombay Ginnel a legfinomabb talán – a legismertebbek között – a száraz Martini és az Aviation.

 

Havana Club Rum. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

7. Havana Club Rum

A Havanna Club Rum a világ egyik legjobb ruma, mivel csak a prémium rumokat elegyít, így megőrzi a kubai rumgyártás évszázados hagyományait.
2012-ben, 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben is ez a rum vált a világ egyik legelismertebb alkoholos italává.
Néhány termékük Añejo 3 años, Añejo Especial, Añejo Reserva, Havana club union Añejo 7 años, Selección de Maestros, Añejo 15 Años és Maximo Extra Añejo. Próbaképpen íme pár cocktail, amit a Havana club rum felhasználásával készíthet: 7& Cola, 7& pineapple, orange and chocolate, grape and cinnamon, 7 miel, orange and coffee, 7 naranja, vagy a 7 presidente.

 

Tanqeray Gin. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

6. Tanqueray Gin

A Tanqueray Gin a valaha gyártott legjobb ginek egyike, ami egyben a legkedveltebb is. Mindez köszönhető az ízének, a minőségének és a megfizethetőségének.
Néhány termékük a Tanqueray London Dry Gin, Tanqueray Gin, Tanqueray No.10, és a Tanqueray Rangpur.

 

Absolut Vodka. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

5. Absolute Vodka

Nem csak a legnagyobb számban eladott italoknak, de a legismetebbeknek és legnépszerűbbeknek is egyike az Absolut.
Nem csupán azért ajánlott, mert a minősége megfizethető, hanem kivételes íze és lágy simasága miatt is.
Néhány termék tőlük a Absolute vodka, az Absolute Elyx, az Absolute peppar, az Absolute citron, az Absolute kurant, az Absolute mandrin, az Absolute vanilia, az Absolute raspberry, az Absolute apeach, az Absolute mango, az Absolute pears és az Absolute apple.

 

Jack Daniel's Whisky. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

4. Jack Daniel’s Whiskey

2015-től bérelt helye van a legnépszerűbb italok piacán. Egyike a legjobb és legnagyob bszámban eladott blended whiskyknek.
Frissítő hatását talán az 1866 óta változatlan összetevőinek, a kukoricának, a rozsnak és az árpának köszönheti.
Néhány termékük a Jack Daniel’s No.7, a Sinantra Select, a Single Barrel Collection, a Gentleman Jack, a Tennessee Honey, a Tennessee Fire és a Winter Jack.
Egyéb receptek: Tennessee Mule, Jack And Cola, Whiskey Sling, Jack Honey And Lemonade, Single Barrer Old Fashioned, Honey Chilled Shot, Vieux Carre, Apple Sangria, Summer Honey, And Jack And Ginger.

 

Captain Morgan Jamaica Rum. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

3. Captain Morgan Rum

A jamaikai származású nem csak hogy a világ legjobb kevert rumainak egyike, de a kutatásból az is kiderült, hogy jó bőrápoló is.
A Captain Morgan gyártója különféle és különböző ízű alkoholokat készít. Leghíresebb termékei a Captain Morgan Original Spice Gold, a Captain Morgan White Rum, a Captain Morgan Black és a Captain Morgan Jamaica Rum.
A rum felhasználásával készülő cocktailok a Captain and cola, a Captain and ginger, a captain mojito és a Captain grog.

 

Bacardi Rum. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

2. Bacardi Rum

A Bacardi eredetileg fehér rum volt. Ez a legnagyobb szeszes italt gyártó cég, amit a mai napig egy családi cég gyárt és forgalmaz.
Amellett, hogy ez a világon a legtöbbször díjazott, a Bacardi hatalmas mennyiséget forgalmaz: évente mintegy 20,000,000 ládányi italt értékesít.
Dacára annak, hogy tökéletes italokat készítenek, a márka árai olyan megfizethető szinten maradtak.
Néhány saját márkájuk a Bacardi superior, a Bacardi Gold, a Bacardi Black, a Bacardi Maestro De Ron, a Bacardi Ocho, a Bacardi limon, a Bacardi raspberry, a Bacardi coconut.

 

Smirnoff Vodka. A Világ Legnépszerűbb Italai 2017. GasztroMagazin

1. Smirnoff

Jelenleg a Smirnoff a világ legnagyobb vodka márkája, a brit Diageo tulajdonosa.
Egyedülállóan simulékony ízét a háromszoros desztillációnak köszönheti. A legjobb az italt friss gyümölcsökkel keverve fogyasztani.
A különböző Smrnoff-készítmények alkoholfoka 35% -50% közötti.
Néhány Smirnoff fajta a Smirnoff vodka, a Smirnoff ice, a Smirnoff strawberry, a Smirnoff watermelon, a Smirnoff vanilla, a Smirnoff cranberry, a Smirnoff green apple, a Smirnoff citrus, a Smirnoff black ice, a Smirnoff passion fruit.

 

A worldstopmost.com cikke alapján

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .