ÉtteremInterjúRendezvényhelyszín

Bolgár György, Ypsilon Yacht Club

A yachtclubok világa normál esetben egy zárt világ. Miért volt most mégis nyitott az ötletre, hogy itt egy étterem nyíljon?

Az Ypsilon Yacht Club a kikötői szolgáltatások terén a magas minőséget célozta meg a Balatonon. Ennek része az étterem is. Általánosságban a hajósok számára és ezáltal a bérlőink számára is kiemelten fontos a minőségi gasztronómia. Az még vonzóbb, ha annak a megközelítése hajóval történik. Ezért is választottuk a Costes csoportot (ők is magas minőséget képviselnek), nagyon örülünk, hogy Rácz Jenő séf-vel nyitjuk az éttermet. Az étterem nyitása egyértelműen a kikötő szolgáltatási színvonalának emelését is célozza. A kikötők világa általában zárt, de az étterem előtt is található vendég hajóhelyeknek köszönhetően az étterem közvetlenül megközelíthető a víz irányából, szárazföldről pedig az őrszolgálaton keresztül asztalfoglalást követően lehet az étterembe bemenni.

Bolgár György Ypsilon Yacht Club. GasztroMagazin 2025.

Hogyan érhető el az, hogy ne zavarják egymást a vendégek és a hajósok?

A kikötő kényelmi szolgáltatásait pl: napozóterasz/medence vagy sportolási lehetőség kizárólag a bérlők részére biztosítjuk, külsős vendégek ezt nem használhatják. Az étterem természetesen látogatható előzetes foglalás nélkül is szabad helyek függvényében, de a kapunál beléptetés zajlik, ezért az előzetes foglalást javasoljuk. A kikötőben bérlőinket természetesen nem fogják zavarni az éttermi vendégek, számukra külön parkolóhelyet is biztosítunk, de a nyári pezsgő életéhez hozzátartozik a minőségi vendéglátás, így az étterem is.

Bolgár György Ypsilon Yacht Club. GasztroMagazin 2025.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.