BárHírekUncategorized

Sopranos tematikájú bár nyílt a Wesselényi utcában

Az HBO Sopranos (Maffiózók) című sorozatának tematikájával nyílt bár a belváros szívében, a Wesselényi utca 32. cím alatt.

A Badabing választéka a hétköznapi italoktól a kézműves szeszekig és koktélokig terjed, hétvégente pedig DJ biztosítja az alaphangulatot egy igazi körutas kikapcsolódáshoz. A földszint kötetlensége mellett egy 40 fős galéria garantál teret születésnapoknak, céges csapatépítőknek, nagy baráti társaságoknak.

A Badabing választéka a hétköznapi italoktól a kézműves szeszekig és koktélokig terjed, hétvégente pedig DJ biztosítja az alaphangulatot egy igazi körutas kikapcsolódáshoz.

A széles italválaszték és az atmoszferikus enteriőr mellett a bárba érkezők különböző akciókra is számíthatnak. A Badabing 18:00-19:00 között happy hourt tart, majd azt követően 19:00 és 22:00 között minden nap más italt, döntő többségben koktélokat fogyaszthatnak el kedvezményesen a vendégek.

A Badabing Bar a vasárnapok kivételével minden nap látogatható, foglalni a bár facebook-oldalán lehetséges. Nyitvatartás: H.,K.,Sze.: 18:00–01:00, Csüt. 18:00–03:00, P., Szo.: 18:00–04:00

Badabing néven nyitott Soprano stílusú bár a Wesselényi utcában. GasztroMagazin 2023.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .