ÉtteremHelyszínekHírek

A palacsinták Disneyland-je várja mától a látogatókat a kolbász és pálinka hazájában

Vár, Várfürdő, Almássy-kastély, talán ezek jutnak leginkább eszünkbe Gyula említése kapcsán. A mai napon azonban, a közel 800 éves múlttal rendelkező város életében hatalmas mérföldkőhöz értünk, ugyanis megnyitja kapuit a város első franchise étterme, a Creppy PalacsintaBistro Gyula. A hazai, és a határon túli turisták által előszeretettel látogatott város mostantól a palacsintaimádók úti célja is lehet, ugyanis az újonnan megnyílt étterem a gasztronómiai különlegességeket kínáló Creppy brand égisze alatt várja a kulináris élvezetek kedvelőit.

A siker kulcsa: A Creppy élmény

A Creppynél nyáron sincs leállás. Ezt bizonyítja, hogy a pár hete átadott miskolci Creppy Center után most a kolbász és pálinka hazájában, Gyulán nyitja második franchise éttermét a népszerű palacsintás brand.

„Mindig öröm számunkra, ha egy vállalkozás városunkat választva képzeli el gyarapodását, előre jutását, és új munkahelyeket teremtve erősíti Gyula város gazdaságát. A folyamatosan erősödő és bővülő gyulai vendéglátást mindenképpen színesíti fogja a Creppy PalacsintaBisztro Gyula, hiszen egyedi gasztroinnovációval párosuló ételkülönlegességek közül választhatnak a vendégek.”- mondta a megnyitón Kónya István, Gyula városának alpolgármestere.

A Creppy ugyanis nem csupán egy kiváló étterem, hanem a palacsintás vendéglátás Disneylandje!

A Creppy-élmény sokszínűségébe beletartozik többek között az egyedi palacsintás ételkülönlegesség óriási választéka, az étterem utánozhatatlan atmoszférája és a kiszolgálás magas színvonala.

A hatalmas népszerűségnek örvendő Creppy nem csak hazánkat hódította meg, de már Amerikában is felfigyeltek a palacsinta íz-élményt egy teljesen új perspektívába helyező vállalatra. 2018-ban Las Vegasban  a franchise legnagyobb nevei a Creppy Franchise koncepcióját beválasztották a világ 12 legjobbja közé.

Ehhez a különleges franchise lehetőséghez csatlakozott most a gyulai egység is. Az üzletvezető, Karizs Márta gyerekkori álma vált valóra a gyulai Creppy PalacsintaBistro megnyitásával, hiszen régi vágya volt az, hogy egy étterem vezetője lehessen.

A frissen nyitott gyulai Creppy PalacsintaBisztró üzletvezetője. GasztroMagazin 2020.
A frissen nyitott gyulai Creppy PalacsintaBisztró üzletvezetője
Gyula, ahol az álom beteljesedik

 „Kisgyermek koromban áhítattal figyeltem, ahogy nagymamámnak örömet szereznek az elégedett arcok a szépen terített asztalnál, a finom ételek elfogyasztása után! Úgy érzem, nincs is ennél nemesebb feladat, mosolyt csalni az emberek arcára. A CREPPY-ÉLMÉNY számunkra pontosan ezt jelenti: minőségi vendéglátás, amiben a szívünk-lelkünk benne van! Egy nagy csapat tökéletesen összehangolt munkája a végeredmény. Hálás vagyok, hiszen olyan munkatársakat találtam, akikkel közösen megvalósíthatjuk az álmomat! Köszönöm leendő Kedves Vendégeinknek a megelőlegezett bizalmat, ígérem, rá fogunk szolgálni!” – mondta Karizs Márta a gyulai Creppy PalacsintaBistro üzletvezetője.

Creppy PalacsintaBistro Gyula 2020. GasztroMagazin 2020.

A második franchise egység Gyula legfrekventáltabb helyén, a Városház utcában nyitott meg kapuit. A hangulatos étteremben visszaköszön az egyedi Creppy dizájn, mind színeiben, mind a formatervezésben és a belsőépítészeti megoldásokban. A hely sajátossága a Kőrös mentén elhelyezkedő hátsó terasz, ahol a természet csodás panorámája mellett élvezhetjük a finomabbnál finomabb édes és sós palacsintákat.
Az étterem kialakításakor figyelembe vették a gyerekek igényeit is. A legkisebb palacsintarajongókat egy hatalmas játszófal várja, garantált szórakozást ígérve.

Újabb siker a Creppy brand életében

A Creppy PalacsintaBistro Gyula ünnepélyes átadójával nemcsak Karizs Márta dédelgetett vágya teljesült, hanem Oszlánczi Réka, a márka alapítója és tulajdonosa is egy újabb sikeres mérföldkőhöz érkezett. A tavaly novemberben Debrecenben megnyíló első franchise étterem után ugyanis a gyulai egység megnyitásával már két franchise étterem tartozik a márkához.

„A Creppy család legújabb tagjának, a gyulai Creppy PalacsintaBistronak a létrehozásával ismét egy hatalmas mérföldkövet ért el a különleges palacsintás vendéglátásra specializálódott franchise vállalkozás, a Creppy. Hisszük, hogy a Creppy különleges palacsintái ebben a csodálatos városban, ebben a népszerű turisztikai centrumban is elvarázsolják vendégeinket, palacsinta rajongó barátainkat. Minden erőnkkel azon leszünk kiváló helyi Partnereinkkel, hogy rövid idő alatt óriási gasztronómiai vonzerővé váljon a Creppy Gyulán is, ahogy Miskolcon és Debrecenben is kivételes népszerűségnek örvend.
Creppy … a Te helyed … Gyulán is!”- mondta Oszlánczi Réka a Creppy megálmodója és tulajdonosa.

A brand jövőbeli célja továbbra is a Creppy franchise országos bővülése, hogy minél több várost Creppy élményben részesítsen.

###

A Creppy PalacsintaHázról röviden:

A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat. Ezt követően az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója. Idén februárban a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán is részt vett. Jelenleg a FIVOSZ Észak-magyarországi regionális elnöke.

2006 óta a Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, amely egyedi palacsintás gasztroforradalmát Miskolc belvárosából, az Avasi pincevilág szívéből irányítja. Az innovatív étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa. Ennek köszönhetően Észak-Magyarország legjobb éttermei között is számon tartják. Elismert, egyedi palacsintás fogásai speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .