Gasztronómiai képzésHírekProgramok

Újra nyit a Főmenü konyhája – jön a 2. évad a Dunán

A Főmenü szeptember 18-tól visszatér a képernyőre. Széll Tamás Michelin-csillagos séf új műsorvezetőtárssal, Böröcz Zsófiával készíti el az ínycsiklandó fogásokat. A Duna Televízió közkedvelt gasztroműsora a megszokott időpontban, szombatonként 17 órától lesz látható.

Böröcz Zsófia és Széll Tamás műsorvezető a Főmenü második évadában is. GasztroMagazin 2021.
A Főmenü konyhájában

az első évadhoz képest fontos változás, hogy a házigazda új társsal, Böröcz Zsófia gasztromentor vezeti a műsort, vele a közönség már találkozhatott az első évadban is. A második évad receptúráiban ezúttal hangsúlyosabb szerepet kapnak a könnyedebb alapanyagok, de továbbra is minden részben új és szemet gyönyörködtető ételekkel készülnek a házigazdák. A tematikában továbbra is kiemelt szerepe lesz egy-egy régió, illetve ország kultúrájának és helyi jellegzetességeik elkészítésének. A kínálatban – fagylaltok, sütemények, szörpök, hazai klasszikusok – valamennyi korosztály garantáltan megtalálja az ízlésének megfelelőt. Az új évadban is szakértők érkeznek vendégségbe és kóstolják meg a finomabbnál finomabb falatokat, valamint személyes történeteikkel fűszerezik meg az adásokat. Így nemcsak a hazai és nemzetközi gasztronómiát ismerhetik meg a nézők, hanem annak jeles képviselőit is. A vendégszereplők között lesz Góg Angéla, Nyíri Szása, de lesz egy különleges epizód is, Szulló Szabinával. Sőt, vendégként érkezik Pikali Gerda, aki az új évad narrátoraként is végigkíséri majd az adásokat.

Széll Tamás műsorvezető a Főmenü második évadában is. GasztroMagazin 2021.

A könnyedén elsajátítható konyhai tippek és házilag elkészíthető receptek rendkívül népszerűvé tették az első évadot.

Széll Tamás professzionális mozdulatsorai pedig az otthoni konyhában is kiválóan alkalmazhatók, így végig beavatottnak érezheti magát a néző is. „A Főmenü egy igényes, hasznos és edukatív, ugyanakkor szórakoztató gasztroműsor” – emelte ki a Michelin-csillagos séf. Az új műsorvezető társsal pedig új lendületet fognak kapni az adások is. A desszertek világában magabiztosan mozgó Böröcz Zsófia ígérete szerint könnyedebb és egészségtudatosabb ételek is asztalra kerülnek. Tamás és Zsófia bemutatják azokat a gasztro-trendeket, amelyek mostanában sok fiatalt foglalkoztatnak, nagyobb hangsúlyt kapnak a vegetáriánus ételek, illetve olyan fogásokkal készülnek, amelyek laktatóak és egészségesek egyaránt. Párosuk garancia a minőségre.

Érdemes lesz ezentúl is követni a Főmenü Facebook-, és weboldalát az extra tartalmakért, további különlegességekért, izgalmas receptekért.

Böröcz Zsófia műsorvezető a Főmenü második évadában is. GasztroMagazin 2021.

Főmenü 2. évad – szeptember 18-tól szombatonként 17 órától a Dunán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .