Újabb nemzetközi díjakat zsebelt be a chocoMe !

A világsikerű csokoládé-különlegességeiről ismert chocoMe számára ismét igazi nyári díjesővel végződött a július 9-ei International Chocolate Awards Kelet-Európai versenye: a magyar manufaktúra összes benevezett terméke érmet szerzett: két arany-, két ezüstérmet és három különdíjat kapott az ezúttal online közvetített díjátadón.

A kifinomult ízlésű, nemzetközi bírák ezüstéremmel jutalmazták a chocoMe Petit 21 mangó töltelékkel hódító, ínycsiklandó étcsokoládé lapocskáit, sőt, ez a desszertkülönlegesség különdíjat kapott a kiemelkedően magas minőségű alapanyagok használatáért.

Petit Mango, a chocoMe egyik díjnyertes kompozíciója az International Chocolat Award-on. GasztroMagazin 2020.
Petit Mango, a chocoMe egyik díjnyertes kompozíciója az International Chocolat Award-on. GasztroMagazin 2020.

A chocoMe Raffinée 3 nevet viselő, különleges drazséválogatás három íze is kiemelkedően szerepelt a rangos megmérettetésen: kettő közülük szintén alapanyag-különdíjas is lett. Egyikük a pikáns Nepáli Timur borsos couverturerel bevont szicíliai mandula, amelynek tehát – amellett, hogy aranyérmesként végzett – összetevői, a szicíliai, roppanós Tuono mandulaszemek, a bársonyos mandula couverture és a Nepálból származó, friss, grapefruitos ízjegyeket hordozó, bizsergető Timur bors külön-külön is meghódították a zsűritagok szívét.

A másik duplán díjazott aranygyőztes az Étcsokoládéval és yuzu couverture-rel bevont szicília mandula, amelynek ínyenc étcsokoládéja egyenesen Madagaszkárról származik. Ezt csokoládékölteményt – többek közt – az egzotikus citrusféle, a yuzu kirobbanó frissessége és leheletnyi parfümössége teszi emlékezetessé.

 

A chocoMe díjnyertes termékei az International Chocolate Award nemzetközi csokoládéversenyen. GasztroMagazin 2020.

Az exkluzív drazséválogatás harmadik tagja, a Mogyorós tejcsokoládéval és passion fruit couverture-rel bevont Piemonte-i mogyoró, mennyei ízvilágával ezüstérmesként végzett a regionális döntőben.

Mészáros Gábor, a chocoMe alapítója és tulajdonosa tehát idén is rászolgált a tavaly Monica Meschinitől, az International Chocolate Awards főszervezőjétől kapott, „Drazsémágus” titulusra – a chocoMe továbbra is elkötelezetten hisz benne, hogy a mámorító csokoládécsábítások megbízhatóan édesítik meg a napjainkat, akár egy rendhagyó időszakban is.

Mészáros Gábor csokoládé designer, a chocoMe alkotója. GasztroMagazin 2020.
Mészáros Gábor csokoládé designer, a chocoMe alkotója

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé itt tekinthető és vásárolható meg: http://store.chocome.hu/szakmai/index.php 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .