ÉlelmiszerkereskedelemKávé

Kávéval a világ körül – a Kifli kínálatában

Az őszi hűvös idő beálltával még jobban esik a forró kávé, mint máskor. A budapesti Kifli.hu kibővített szezonális kínálatával most a világ legkülönbözőbb pontjainak kávé-különlegességeit kóstolhatják meg a téma szerelmesei. Három különböző földrészről, összesen tizenöt származási hely ízeit próbálhatják ki: Brazília, Burundi, Kolumbia, Costa Rica, Salvador, Etiópia, India, Indonézia-Jáva és Szumátra, Mianmar, Pápua Új-Guinea, Peru, Tanzánia, Uganda és Guatemala.

Olyan frissen pörkölt különlegességek kerültek a kínálatba, mint a kizárólag november 1 és 31 között kapható Bányai szemes kávé, amelyből a Zwack féle Unicum Barista is készül.

“A kávé általában a pörkölés utáni első hét és második hónap között adja a legjobb aromát. Különleges kávéinkat így a készlet gyors rotációjával tartjuk folyamatosan frissen.” – mondta el Rutka Zoltán, a Kifli.hu kategória managere.

A Kifli.hu szemes és kapszulás formában is elérhető saját márkás kávéi sem hétköznapiak. Az UBOMI 100% arabica lassú dobos pörköléssel pörkölt kézműves kávé, ami 2023-ban elnyerte a PLMA 2023 NEMZETKÖZI “SALUTE TO EXCELLENCE AWARDS” GYŐZTESE díjat, “őrölt és szemes kávé” kategóriában. “Az íz mellett a csomagolás is fontos szempont számunkra, ezért az összes UBOMI babkávé 100%-ban újrahasznosítható alumentes csomagolásba van csomagolva, a kapszulák pedig otthoni környezetben is 100 százalékban komposztálható” – tette hozzá a szakember.

Buongiorno!

Sokan gondolják az olasz stílust a kávézás csúcsának. A Kifli.hu kínálatában is külön kategóriát kaptak az olasz kávék, amiből választva pár kattintással máris olasz tengerparti kávézók illata terjenghet a nappaliban. Újdonság az igazán ínyenceknek a Segafredo Bar szemes kávé választéka, amiből bármilyen helyzetben kiváló kávét lehet főzni, de a megfelelő géppel készítve igazi Segafredo kávéházi élményt nyújt.

A cég a koffeinmentes kávét fogyasztókra is gondol: kétfajta különleges alapanyagokból készült változat is elérhető, az egyiket szén-dioxiddal, a másikat vízzel koffein-mentesítik, de ami a legfontosabb, mindkettőt vegyszer nélkül.

 A Kifli.hu őszi kávékínálata itt érhető el.

###

A Kifli.hu 2019 decemberében kezdte meg működését azzal a határozott céllal, hogy minőségi ételeket és szolgáltatást biztosítson Budapesten és a környező településeken. A cég gyorsan népszerűvé vált a főváros és vonzáskörzetének utcáin, a kiszállított rendelések száma 2023 júniusában már a 4 milliót is meghaladták. A mára Székesfehérváron, valamint a Balaton és a Velencei-tó körül is elérhető szolgáltatás az üzleti sikerek mellett nagy figyelmet fordít a fenntartható működésre is:

-Újrahasznosított csomagolóanyagok

-CNG üzemanyagú flotta

-Valós megoldások az élelmiszer-pazarlás ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .