GinHírek

Sir Edmond északra repül – Új együttműködés Dániában!

A híres Gin Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Görögország, Magyarország, Szlovákia és Kanada után egy kicsit kevésbé meleg, de mégis nagyon inspiráló helyre megy: Dániába. Sikeres 2023-as évre készülnek. Bourbon-vaníliás ginüket friss együttműködés keretein belül a fjordohoz viszik.

Dánia neve azonnal a kiváló dizájnt és ízlést juttatja eszünkbe. Az ország a félszigetek és szigetek gyűrűjéből Sir Edmond módjára emelkedik ki. Viking őseikhez hasonlóan a dánok is kedvenc tevékenységeik özé sorolják a terjeszkedést és a felfedezést. Ezért is esett a cég választása a lenyűgöző természeti szépségű Dániára.

Sir Edmond örömmel jelenti be új partnerségét a Conaxess Trade Denmark-mal, a dán szeszesital-ipar vezető marketing-, értékesítési és disztribúciós vállalatával, a dán piac egyik legjobb beszállítójával. Küldetésük a sikeres márkák ismeretlen területeken való még sikeresebbé tételen. Ezzel a partnerséggel a dán koktélszerelmeseket kínálják meglepő ízkombinációkkal és gondosan elkészített ginnel – folytatva európai terjeszkedésüket.

Sir Edmond megérkezett Dániába. GasztroMagazin 2022.

Jan Rose, a Conaxess Trade Beverages ügyvezető igazgatója felkészülten várja a Sir Edmond Gint a fedélzeten. „Új együttműködésünk keretein belül a Conaxess Beverages büszkén mutatja be a világ legelső Bourbon vaníliás ginjét! Csodálatos prémium gin, kiváló úgy a kevert italokhoz, mint az együtt töltött időhöz.”

Richard Witters, a Sir Edmond nemzetközi értékesítési menedzsere mutatja be elképzeléseiket a globális növekedésről: „A Conaxess Trade Denmark-kal együtt nagyon örülünk, hogy termékeink elérhetővé váltak a dán piacon. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy még szélesebb körben érhetjük el a dán fogyasztókat. Ez a megnövekedett disztribúció része annak a hosszú távú trendnek, amely a Sir Edmond növekedését jelzi Európa-szerte és azon túl is.”

A Conaxess családhoz való csatlakozás lehetővé teszi számunkra, hogy Sir Edmonddal bejussunk a legmenőbb koktélhelyekre. A csaposok és a koktélínyencek egyaránt lehetőséget kapnak az ismerkedésre, új ízek felfedezésére.

Mi is lehetne jobb módja az év lezárásának, mint inspirálódni az új évtől? 2023. január 1-től Dánia egész területén megtalálhatók az ikonikus Sir Edmond Gin palackok. Együttműködésünk egy kiváló minőségű prémium terméket juttat el az egyre növekvő közönséghez, lehetőséget adva arra, hogy kiterjesztsük a Sir Edmond Gin kivételes kínálatát az északi területekre. Ünnepeljenek velük akár a fjordok felett repüve is!

Szeretne többet megtudni a Bourbon vaníliáról, a Gin & Tonicról, a koktélokról és a Sir Edmond Gin történetéről? Látogassa meg a siredmondgin.com oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .