Termékteszt

Kipróbáltuk: Sencor SCB 9000WH

Az akkumulátortechnológiák fejlődése a konyha számos területén is forradalmat hozott. Átugorva a vezeték kijelölte határokat, azúttal a darabolás és aprítás terén érkezett ajánlat.
Mit is tud a Sencor új készüléke? Miben nyújthat többet ez a konyhai gép vezetékes társainál? Lássuk!

Sencor SCB9000WH vezeték nélküli aprító daraboló konyhagép. GasztroMagazin 2022.
A megérkezett nagyméretű doboz már súlyából ítélve is komoly készüléket rejtett. Kibontva azt, gondosan becsomagolt részegységeket találtunk: edzett üvegből készült keverőtál, maga a motor, valamint egy töltő és egy fedő. Több talán nem is kell!

 

Sencor SCB 9000 WH. Vezeték nélküli keverő, aprító, daraboló. GasztroMagazin 2022.
Az üvegtálban, a motor hajtotta tengelyre építve forog a konyhagép legfontosabb alkatrésze, a tripla kés. A borotvaéles, edzett pengéket alapértelmezésben tok fedi. Így használtuk ezeket keverésre, elegyítésre, dagasztásra. A műanyag hüvelyeket eltávolítva váltak alkalmasssá aprításra, darabolásra.

 

Sencor SCB 9000 WH. Vezeték nélküli keverő, aprító, daraboló. GasztroMagazin 2022.
Az összeszerelt chopper már látványában is impozáns. A felhasznált jó minőségű anyagok, az ergonomikusan átgondolt, magas szinten kivitelezett megoldások első pillantásra is hitelességet kölcsönöznek neki. A mellékelt töltővel, a motorba épített USB-C csatolóval tudjuk azt feltölteni.

 

Sencor SCB 9000WH. Vezeték nélküli aprító és daraboló berendezés. GasztroMagazin 2022.
A használat során beigazolódtak a reményeink. A karácsonyra készülve, a népes családi vendégkör igényeit modellezve is megállta a helyét. Egyszeri feltöltéssel végigharcolta a munkanapot.

 

Sencor SCB 9000WH. Vezeték nélküli aprító és daraboló berendezés. GasztroMagazin 2022.
Nagy segítségünkre volt úgy a vinetta és a zakuszka alapanyagainak előkészítésében, mint a tatárhús darabolásában, előkeverésében, vagy az olasz zöldségleves elkészítésében. Szerettük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .