BulihelyszínEsküvőhelyszínÉtteremRendezvényhelyszín

A Duna-korzó új arca: a VígVarjú

December elején a Pesti Vigadóban rakott fészket a VakVarjú éttermek legújabb családtagja, a VígVarjú!
A pesti Duna-korzó közepén álló Vigadó nemcsak elhelyezkedése, és építészeti stílusa miatt különleges, hanem azért is, mert 1833 óta a nyüzsgő belvárosi élet igazi társasági színtere. A klasszicista épület mindig is a legmagasabb szintű kultúra otthona és a vigasságok helyszíne volt. Ebbe a nyüzsgő, pezsgő térbe költözik be 2017 november 30-án a hasonlóan színes, jókedvű és végletekig bohém, új VakVarjú családtag, a VígVarjú.

VígVarjú nyílt a Vigadóban.

„Az étterem hasonló szellemiséget képvisel, mint a VarjúFészek bármelyik tagja. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a házias ízek kedvelői mellett az újabb ízekre nyitottabb vendégek is jól érezzék magukat nálunk. A csodálatos klasszicista épülethez igazodva pedig még izgalmasabb, de egyszerre otthonosságot is sugárzó enteriőrt alakítottunk ki. Fehér flamingók, fel-felbukkanó buja dzsungel motívumok, kényelmes kanapék és madárkalitkákat idéző installációkkal díszített sarkok kaptak helyet az étteremben és a hozzá tartozó különteremben. Mindezek középpontjában ott áll a VígVarjú, aki egy egyszerre játékos, boldogságot sugárzó és szerethető. És akinek a szenvedélye a Vendég.” – jegyezte meg Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.

A családbarát étteremben a VígVarjú konyhafőnöke, Szomodi Zsolt napról napra megújuló finomságokkal készül. Az étlapon a magyar konyha kedvencei mellett nemzetközi ízekkel is találkozhatnak a vendégek, akik esténként vacsorájuk mellé élő zongorajátékokat is hallgathatnak. Családi események, egy előadás utáni finom lakoma, sőt akár külföldi turistacsoportok állomásaként is ideális választás lesz a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagja, a VígVarjú.

Weboldal: http://vigvarju.vakvarju.com/

Facebook oldal: https://www.facebook.com/VigVarju/

Instagram oldal: https://www.instagram.com/vakvarju_etterem/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .