BárCocktailokPálinkaProgramokVersenyek

Idén óriási az érdeklődés a II. Árpád Párlat Koktélversenyre!

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre az Árpád Párlat Koktélverseny. Erre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.A párlatok már országosan ismertek. Több bárban és étteremben használják különleges koktélok összetevőjeként, így a bártenderek fantáziája egyre nagyobb és merészebb.

Ezzel a versennyel nem csak a párlat sokoldalúságát szeretnék bemutatni a szervezők, hanem azt is, hogy a magyar pálinka manufaktúra italainak igenis van helye a világ koktél kultúrájában.

II. Árpád Párlat Koktélverseny. GasztroMagazin 2024.

A jelentkezők száma felülmúlta a várakozásokat

A versenyre páratlanul magas számú jelentkezés érkezett rengeteg kreatív recepttel. A Magyar Bártender Szövetség információi alapján Magyarországon ez az első olyan koktélverseny, amire ekkora volt az érdeklődés.

Ez azt mutatja, hogy a magyar pálinka manufaktúra nem csak a szakma és a közönség tiszteletét élvezi, hanem inspirációt is ad a bártendereknek új, izgalmas ízkombinációk és koktélreceptek születéséhez. A váratlanul magas jelentkezőszám és a versenyzők által beküldött rendkívüli kreációk arra ösztönözték a szervezőket, hogy az elő show keretében megrendezésre kerülő döntőbe jutók számát 10-ről 12-re bővítsék.

A rendezvény a nagyközönség számára is látogatható!

Az Árpád Párlat Koktélverseny március 4-én a Hard Rock Hotel Bárban nyitja meg kapuit. A döntő egy pálinka és párlat vakteszttel kezdődik majd. Ennek célja, hogy a bártenderek még jobban megismerjék a pálinka világát. Ezután kerülnek bemutatásra a kiválasztott receptek, amelyből a zsűri végül kiválasztja a dobogós helyezéseket.

A rendezvény nem csak a versenyzők, de a nagyközönség felé is nyitott, akik meg is kóstolhatják az Árpád Pálinka prémium minőségű pálinkáit és párlatait. A különleges esemény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, amelyet a következő linken lehet megtenni: https://bit.ly/3USqA1f

II. Árpád Párlat Koktélverseny. GasztroMagazin 2024.

Az Árpád Pálinka egy új termékkel debütál a versenyen

Az Árpád Pálinka Manufaktúra egy családi vállalkozás, ahol közel fél évszázad pálinkafőző szenvedélye és tudása ötvöződik. Ez meglátszik a termékeken is: kizárólag prémium minőségű pálinkák és különleges ízprofilú párlatok érhetőek el a kínálatban, így nem csak a hagyományos gyümölcsöket, de az egzotikus különlegességeket is előnyben részesítik.

A magyar manufaktúra most úgy döntött, hogy tudását és elkötelezettségét egy új területen is kamatoztatja. A koktélversenyen bemutatásra kerül az Árpád Pálinka egyedi fejlesztésű új termékcsaládja, az Árpád Gin is!

Az Árpád Pálinka hagyományai és a manufaktúra által képviselt értékek – úgy, mint a minőség, az örökség megőrzése és a folyamatos innováció – tökéletes alapot nyújtanak a koktélverseny szellemiségéhez. Izgatottan várjuk, hogy idén milyen különleges receptekkel készülnek a versenyzők!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .