BorokEgri borvidékHírekProgramokRendezvényhelyszín

XVIII. Borszalon

A Borszalonon több mint 30 borász legkiválóbb borait kóstolhatja meg a nagyközönség, a Hotel Eger & Park különböző termeiben, folyosóin és teraszán. A Borszalon egy színes és elegáns ünnepi esemény, ahol a fantasztikus borok élvezetét különleges fények, gyertyaláng, halk zene és a borászok személyes jelenléte teszi feledhetetlenné.

A XVIII. Borszalon 2018-ban borra, mosolyra és táncra csábít. A Borszalon az év utolsó nagyszabású borkóstoló rendezvénye – minden borbarát találkozóhelye!

Az este házigazdái: Nagy Réka (modell, televíziós műsorvezető) és Juhász Ádám (borász)

Főszerepben: A BORÁSZOK

PROGRAM:

17:00 – Kapunyitás

18:00 – Köszöntők szakmai program

19:00 – Élőzene

23:00 – Kapuzárás

Zárás után afterparty a Broadwayben DJ Papas slágereivel (retro és új zene egyaránt) – A Borszalon karszalaggal a belépés ingyenes.

Nyerjen!

A Borszalonban idén bemutatkozik az Egri borvidék felfedezését segítő, egyedi applikáció is! Az applikáció letöltői között az est folyamán értékes nyereményeket sorsolunk ki!

A Borszalonon immár hagyomány, hogy a vállalkozó kedvű vendégeink különleges öltözékben jelennek meg, ezzel is emelve az est fényét, a borünnep hangulatát. Az előző években az 1920-as évek öltözéke volt a menő, tavaly pedig Hollywood volt a téma.

Az idei ajánlott öltözék:  Mr & Mrs Bond

Kulcsszavak: kifogástalan, elegáns, visszafogott, tökéletes, magabiztos, 007, M, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .