Palágyi Eszter szendvicsei az OMV-kutaknál!

Kocsonya és tojásos nokedli: a Costes étterem séfjének különleges nyári szendvicskollekciója érkezik az OMV-töltőállomásokra.
Kacsamájpaté, lecsó, vargányás kacsakolbász, érlelt sajtos tojásosnokedli és kocsonya – csak néhány izgalmas alapanyag az OMV nyári szendvicskollekciójából, amelyet ismét Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete tervezett.

Bemutatta második, nyári OMV-szendvicskollekcióját Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete. A konyhafőnök idén márciustól negyedévente jelentkezik különleges szendvicsekkel a töltőállomáshálózatban. A második kollekcióban június 1-től négy új, prémium szendvics kerül forgalomba kiemelkedő minőségű, nyári alapanyagokkal az ország 65, szendvicseket kínáló OMV VIVA töltőállomásokon. Az legfrissebb széria tagjai – az előző válogatáshoz hasonlóan – szakértői gondossággal összeválogatott, tápláló alapanyagokkal készülnek.

Palágyi Eszter szendvicsei az OMV töltőállomásokon idén nyáron. GasztroMagazin 2018.
Palágyi Eszter szendvicsei az OMV töltőállomásokon idén nyáron. GasztroMagazin 2018.

A nyári szendvicsek között szerepel a klasszikus kocsonya sajtos pogácsában, ecetes torma chutney-val, főtt-tojás-karikákkal. Emellett a kínálat része lesz a kacsamájpaté nyári lecsóval, fonott kalácsban, madársalátával, valamint a vargányás kacsakolbász kiflitekercsben, gombapörkölttel, medvehagymás chutney-val. A negyedik, vegetariánus különlegesség az érlelt sajtos tojásos nokedli, cipóban, pirított hagymával, marinált salátával.

Palágyi Eszter szendvicsei az OMV töltőállomásokon idén nyáron. GasztroMagazin 2018.
Vargányás kacsakolbász kiflitekercsben, gombapörkölttel, medvehagymás chutney-val. GasztroMagazin 2018.

„A második szendvicskollekció tervezése során is figyelembe vettük a magyarországi autósok ízlését, a minden várakozást meghaladó mennyiségben megvásárolt első szendvicskollekció tapasztalatait, hogy ismét a legmagasabb szintű gasztronómiát tegyük elérhetővé az utazók számára. Júniustól különleges, újragondolt nyári ízekkel frissítjük a kínálatot” – mondta Palágyi Eszter.

A Palágyi Eszter tervezte első szendvicskollekció tagjai közül több tízezres nagyságrendben vásároltak a töltőállomásokon. A magyarországi autósok kedvence a kacsamájpatés szendvics volt, amely éppen ezért a kínálat része maradt, némileg módosított, nyári ízvilággal.

Palágyi Eszter szendvicsei az OMV töltőállomásokon idén nyáron. GasztroMagazin 2018.
Kacsamájpaté nyári lecsóval, fonott kalácsban, madársalátával. GasztroMagazin 2018.

„A töltőállomás-hálózatok értékesítésében a minőségi kávé, a helyben készült szendvicsek, illetve az egyéb élelmiszerek egyre hangsúlyosabb szerepet kapnak. A legnagyobb benzinkútmárkáknál ma már jelentős forgalom keletkezik ezekből a termékekből, a hazai piacon az OMV éppen ezért vezette be elsőként a csúcsgasztronómiát a benzinkutak kínálatába” – hangsúlyozta Balogh Tibor, az OMV Hungária ügyvezető igazgatója, a Magyar Ásványolaj Szövetség alelnöke.

Palágyi Eszter szendvicsei idén nyáron is az OMV töltőállomásokon. GasztroMagazin 2018.
Palágyi Eszter szendvicsei  közül a klasszikus kocsonya sajtos pogácsában, idén nyáron is az OMV töltőállomásokon. GasztroMagazin 2018.

Az OMV, „Mi többet nyújtunk” márkaígéretével összhangban kiemelkedő minőségű termékeket kínál VIVA kávézóiban, ezt egészíti ki az immáron második, négy prémium termékből álló szendvicskollekció, amely minőségi, magyaros alapanyagok használatával készül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .