BárÉtteremGasztroturizmusRendezvényhelyszínTurizmus

Szerelembe ejtjük Budapesttel!

A Spoon The Boat az impresszív élményekre született. A különböző hangulatú termek, a teraszok, a bárpultok, a sok-sok növény mind-mind olyan miliőt teremtenek, amelyek hangulati sokszínűségükkel elegáns és izgalmas kiegészítői a hajót körbe ölelő látványnak.

Gasztronómiai kínálatuk az ízek nemzetköziségével, minőségi, modern és divatos kozmopolita életérzéssel könnyíti meg a választást, csodás impulzusokat adva a hely élvezetéhez. Sokféle alkalomhoz illő, könnyed, romantikus vagy éppen pezsgő hangulatot képesek megteremteni.

Spoon The Boat. Magas gasztronómia páratlan panorámával. GasztroMagazin 2023.

Budapest szívében, a Duna és a város lenyűgöző panorámájával, változatos, fesztelen, egy kissé mégis extravagáns stílussal képesek bárkit elbűvölni, szerelembe ejteni Budapesttel.  A Spoon The Boat olyan ikonikus hely, amely méltán érdemes arra, hogy ott legyen minden bakancslistán.

Lánchíd, Budai Vár, Várkert Bazár és a gyönyörű Duna – egy helyről

A Spoon The Boat egészen egyedi lokációval és látványvilággal rendelkezik. Az ikonikus budapesti panoráma különlegességét 1600 négyzetméternyi vendégtérből lehet megcsodálni,. Ezen belül 2 belső terem, 1 télikert, 2 panorámás terasz, 3 konyha és 4 bárpult gondoskodik a vendégek minden igényét kielégítő kiszolgálásáról.

Spoon The Boat. Loung terem. GasztroMagazin 2023.

Az extravagáns enteriőrnek köszönhetően a hajón beüli különböző helyszínek is változatos hangulati sokszínűséget biztosítanak.

A covid óta rendezvényhelyszínként működő hajókomplexum 2023 áprilisától á’ la carte éttermi szolgáltatásokkal kibővülve működik tovább. Az elmúlt néhány hónapban több felújítás is történt, de ezalatt megőrizték a Spoon eredeti stílusjegyeit. Gépészetileg is megújult és arculati ráncfelvarrások történtek.

Gasztronómia

A Spoonon a komplex élmény egyik hangsúlyos eleme a gasztro-kínálat. Az üzemeltetők a lokáció, a panoráma és a gasztronómia együttesével kívánnak  felejthetetlen és különleges vendégélményt biztosítani, az egyedi kilátáshoz méltó vendéglátást adni.

A Spoon egy olyan kozmopolita fine bistro stílust képvisel, ami tartalmazza és jól ötvözi a hagyományos magyar kortárs konyhát az aktuális nemzetközi kínálattal. Extravagáns, túlzásoktól sem mentes belső világú étterem, terasz, lounge, amely a magyar és nemzetközi vendégeknek jó, szerethető, közérthető bisztrókonyhát kínál.

Spoon The Boat. Tépett kacsahúsos taco. GasztroMagazin 2023.

Az étlapon szerepelnek a magyar kortárs konyha klasszikusai és a kozmopolita fine bisztró stílus nemzetközi ételei egyaránt. Ezek tálalása nem kötött. Van mód az impulzív, divatos, szenvedélyes megjelenítésre, de a hagyományos kínálati megjelenítésre is. Alapanyagválasztékban szabad, jól ötvözi a különféle konyhákat. Technológiában professzionális. Minőségében, de nem alkalmi-ünnepi jellegű – smart casual.

A Spoon nem elkötelezett egyetlen irányzat mellett sem. Nyitott a mindekori legjobb városi kínálat folyamatos nyomon követésére. A konyha magyar és európai alapokon nyugvó ízeket prezentál, amelyek finom, de nem újragondolt csavarokat rejtenek a közönség által jól ismert ételekben.

Spoon The Boat. Grillezett kacsamell, polentakrém, lencseragu, édeskömény. GasztroMagazin 2023.

Kifogástalan szezonális alapanyagokból felépített, viszonylag szűk menüsort gyorsan felszolgálni tudó étterem, amely képes időről időre megújulni. Tavasztól késő őszig a terasz bárja, a bor, sör és koktélkínálat mellett külön bármenüvel és snackekkel várja vendégeit.

###

EVENTREND GROUP

Az Eventrend Group több mint három évtizednyi tapasztalattal rendelkezik kávéházak, éttermek, szállodák üzemeltetésében, valamint rendezvényszervezésben. A cégcsoporthoz jelenleg 31 projekt tartozik, és mintegy 800 munkavállalót foglalkoztat. Az Eventrend Grouphoz kötődik mintegy 20 gasztronómiai vállalkozás, többek között a Gundel Étterem, a New York Kávéház, a Centrál Kávéház, a Spoon the boat, a Főőrség Kávéház, a Városliget Café, a Séf Asztala, a Symbol, a Groupama Aréna vagy a Müpa catering szolgáltatása, emellett 24 budapesti rendezvényhelyszínen 79 egyedi rendezvényterem értékesítése is. Jelenleg Magyarországon és Csehországban vannak jelen a vendéglátás piacán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .