HírekVersenyek

Grapiola: ismét Great Taste-díj!

A gyártó közleménye:

Szeretnénk veled megosztani az örömünket, mert augusztus elsején egy újabb Great Taste díjas olajjal gyarapodott kínálatunk. A tokaji borvidék nemes szőlőfajtáinak magjából régóta sajtolunk olajat, de most neveztük be először TOKAJI Szőlőmagolajunkat – brit forgalmazónknak, a Best of Hungary-nak köszönhetően – a híres londoni Great Taste versenyre. Idén 30. alkalommal került megrendezésre ez a nagyszabású ízverseny. Ha a zsűrinek is lehetne díjat osztani, mi biztosan megtennénk! Ez a több mint 500 elhivatott ember (séfek, szakácsok, étteremtulajdonosok, ételkritikusok, forgalmazók, fogyasztók, újságírók) 89 nap alatt, 5 helyszínen, összesen 14 195 élelmiszert kóstolt meg úgy, hogy semmilyen módon nem azonosíthatta be a terméket. Így ítéletük független, pártatlan, megbízható és hiteles.

Ezért akkora öröm számunkra, hogy a 100%-ban természetes összetételű, hidegen sajtolt Grapoila TOKAJI Szőlőmagolaj mostantól büszkén viselheti a Great Taste csillagot.

Előzetesen a zsűri pusztán annyit tudott az olajunkról, hogy az környezetbarát, zero waste technológiával készül és alapanyaga, a fehér szőlőtörköly a híres magyar borvidékről származik. Ezután mégis meglepetésként érte őket az olaj kellemesen boros-gyümölcsös, diós lecsengésű ízvilága, csodás, olívazöld színe. Az ízélmény a fantáziájukat is beindította a felhasználási lehetőségeket illetően, amihez mi csak annyit tennénk hozzá, hogy az olaj egészségvédő összetevői miatt ajánlott kerülni annak hevítését, viszont salátaolajként, gyümölcsök, sajtok mellé, hidegtálakhoz kitűnő választás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .