HírekRendezvényekVásárlás

Hagyomány, minőség, innováció, minden egy helyen a Vidék Mustrán

2023-ban is, az év minden péntek reggelén megnyílik a Vidék Mustra elnevezésű piac az Agrárminisztérium árkádjai alatt. Többnyire termelők viszik fel Budapestre, és értékesítik gondosan megtermelt és elkészített, kiváló minőségű, a hagyományokhoz hű élelmiszereiket. A főváros szívében bárki megvásárolhatja a vidék ízeit: friss zöldséget és tojást, minőségi hústermékeket és pékárut vagy éppen mézet, frissen préselt gyümölcsleveket. Változó világunkban azonban elengedhetetlen, hogy a tapasztalatot, a szokásokat elegyítsük az innovációval. Így megjelenhetnek a Vidék Mustrán olyan magyar tejtermék-helyettesítők, melyek túró, sajtkém, tejföl, tehéntej helyett alternatívát nyújthatnak a tejmentesen táplálkozóknak.

Vidék Mustra Budapest 2023. GasztroMagazin 2023.

– Nagyon örülünk, hogy péntekenként Budapest belvárosában, az Apáczai Csere János utcában tőlünk vásárolják a fővárosiak a friss, mélyalmos tartásból a Vidék Mustrára szállított tojásainkat. Véásárlás közben minden kedves vásárlóval váltunk pár mondatot. Örömmel látjuk, hogy a számunkra is fontos értékrendek találkozópontján vagyunk. Fontosak a hagyományok értékei, de mindenki nyitott az innovatív magyar termékekre is. Ma már a tojás nem csak rántotta, tükörtojás és főtt tojás alapanyaga lehet, hanem olyan tejtermék-helyettesítő fejlesztések alapjául is szolgálhat, mint a ToTu termékek, melyeket szintén megismerhetnek a piac vásárlói – mondta Dr. Németh Csaba, aki személyesen is szívesen beszél a helyszínen az érdeklődőkkel.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .