HírekProgramok

Borok, falatok, jó dalok

ÚJPESTI BORVÍKEND 2021

A tavalyi évben már BorVíkend néven aratott nagy sikert Újpest jól ismert borfesztiválja, ami 2018 óta a város programsorozatának szerves részévé vált. Idén is több mint húsz borászattal, két pálinkáriummal és négy gasztro kiállítóval találkozhatunk.

A nagyközönség számára újdonságként mutatkozik be, egyben nálunk debütál a Pannonhalmi Főapátság Sörfőzdéje. Vendégül látunk egy Gin Tonic Bárt is, ahol a márkanagykövet mixer különleges kínálatát élvezhetjük, miközben kézműves kiállítók termékeiben is gyönyörködhetünk. Az esemény az elmúlt évekhez hasonlóan Újpest szívében, a Szent István téren kerül megrendezésre.

Kóstoló Füzetünk, melyet a Tisztelt Olvasó kezében tart – többek között – kiállító borászataink csodálatos tételeiből összeállított borsorokat is kínál. Most az olimpiai játékok előtt szeretnénk egy különleges összeállítással tisztelegni, valamint születési évfordulója kapcsán megemlékezünk Újpest hegyközség első bírájáról, szőlőbirtokosáról, a sörfőzde- és kocsma tulajdonosról, Mildenberger Mártonról is. A vasárnap elsősorban a családokról szól: amíg arcfestés, gyerekszüret, bábelőadások és gyerekkoncert szórakoztatják a kicsiket, borászataink papa-mama ajánlatokkal készülnek a szülőknek.

Kínálatunk összeállítása során nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy minden idelátogató borszerető igazán magas szintű élményhez jusson. A kiváló társaság mellé az önfeledt szórakozáshoz zenei aláfestésként segítségül hívjuk a legjobb magyar dalokat.

Merüljünk el újra együtt a borok sokszínű, csodálatos világában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .