A Kifli.hu bemutatja legújabb sajátmárkás termékeit, a Fjoru halkínálatot

A Kifli.hu missziója, hogy minőségi árut biztosítson vásárlóinak, miközben hatalmas figyelmet fordít a környezetvédelemre és a fenntartható gazdálkodásra. A folyamat következő lépéseként a Kifli.hu bemutatja sajátmárkás halcsaládját, a Fjoru-t.

Az új termékcsoport hazai bevezetésével a Kifli.hu lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy a legfrissebb, ASC*/MSC** és bio minősítéssel rendelkező édesvízi és tengeri halak közül válasszanak. A kiválasztott árucikk a kifogástól számított akár 48 órán belül a vásárlók asztalán lehet. A Fjoru termékcsaládba közel 30 különböző termék tartozik, ezzel is tovább erősítve az online áruház piaci szerepét a hazai e-kereskedelmi szegmensben.

Fjoru halkínálat a kifli.hu saját márkájaként. GasztroMagazin 2021.

„Nagyon fontos számunkra, hogy védjük környezetünket és egyben kiváló minőségű termékeket biztosítsunk vásárlóink számára. A most bevezetett Fjoru termékcsalád ezt a két célt teljesíti. Bízunk benne, hogy a magyar piacon ezzel az innovációval, teljesen új élményt tudunk adni ügyfeleinknek” – mondta el Klekner Peter, a Kifli.hu ügyvezetője.

A Kifli.hu halszortimentje a lehető legfrissebb árukat kínálja, hiszen a vállalat közvetlen kapcsolatot épített ki a tengeri és édesvízi halászatokkal, így gyorsítva az áruszállítási folyamatokat. A Kifli.hu anyavállalata a Rohlik, együttműködést kötött a Fjord Bohemiával. Ennek részeként a csehországi központú cég Európa szívében dolgozza fel a halakat és tengeri termékeket. Ezek így közvetlenül kerülhetnek a vásárlókhoz hosszas beszállítói és ellátói láncok helyett. A kiválasztott áru akár a kifogástól számított 48 óra elteltével a vásárlók asztalán lehet. Az együttműködés segítségével a Kifli.hu vásárlói biztonságos és fenntartható forrásból származó tengeri és édesvízi halakhoz tudnak hozzájutni a lehető legrövidebb időn belül.

Az új termékcsoport bevezetésekor is fontos szempont volt a minőségi és széles választék. A halkínálat esetén a Kifli.hu csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden esetben friss és nem újrafagyasztott termékeket kínáljon a vásárlóknak.

Természetesen a sajátmárkás halválaszték mellett a Kifli.hu csapata továbbra is támogatja a hazai gazdaságokat.

A Kifli.hu választékában 2020 októbere óta van jelen a FrissHal Kft, az ügyvezetőtől, Máté-Kerecsenyi Zoltántól megtudtuk, hogy: “Termékeink között megtalálhatóak konyhakész friss alapanyagok, késztermékek, pástétomok és olyan prémium üveges kiszerelésű halak, melyek teljesen egyedülállóan csak a mi választékunkban érhetőek el. Jövőbeni közös célunk nem is lehetne más mint folyamatos prémium minőségű termékek kínálata vásárlóink kosarába.”

A Kifli.hu-nál így a már megszokott széleskörű édesvízi halválaszték mellett tengeri halak is elérhetőek lesznek.

###

A kifli.hu-ról

A cseh anyacéggel rendelkező, innovatív online kiskereskedelmi vállalat a Kifli.hu eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet.

A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát.

Tények és számok:

·       Naponta több mint 4000 rendelés

·       Több, mint 40 ezer vásárló

·       200 futár

·       CNG üzemanyaggal hajtott autók

·       11 000 termék – folyamatosan bővülő választék

·       Újratölthető csomagolású termékkör

*Az ASC nevű szervezet, melyet 2009-ben alapítottak a WWF részvételével, az egész világon a felelősségteljes haltenyésztésért száll síkra. Az ASC az Aquaculture Stewardship Council rövidítése.

Az ASC által tanúsított üzemekben igen szigorú feltételeket szabnak a halak védelme érdekében: így például antibiotikumokat csak orvosi felügyelet mellett és csak beteg állatoknál alkalmaznak. Emellett a vízminőség rendszeres felügyelete ugyanúgy az ASC előírásai közé tartozik, mint a haltáp ellenőrzése, amely nem származhat veszélyeztetett állományból. Ezeken felül a tanúsítvánnyal ellátott üzemeknek megfelelő szociális feltételeket és munkakörülményeket is biztosítaniuk kell. Tilos mind a diszkrimináció, mind pedig a gyermek- és kényszermunka alkalmazása, valamint garantálniuk kell a korrekt fizetéseket és a biztonsági előírások betartását.

**MSC (Marine Stewardship Council/Tengergazdálkodási Tanács)

Az MSC (Marine Stewardship Council/Tengergazdálkodási Tanács) egy független és közhasznú szervezet, amely védjegyével látja el a fenntartható halászatból származó haltermékeket és a tenger gyümölcseit, ezzel járulva hozzá a világ tengereinek egészséges élővilágához. Az MSC logó garantálja, hogy a csomagolásban lévő hal környezettudatosan működő halászatból származik, amely fenntartja a halállományt a jövő nemzedék számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .