CsokoládéGasztronómiaHírek

Itt a sokízű, mámorító chocoMe-tavasz!

Bemutatkozik az első chocoMe lekvár, jönnek az ínycsiklandó, új csokoládéválogatások!

Sikertermékekből készült válogatásokkal folytatódik a chocoMe-féle tavaszi csokimámor. Édes meglepetésként a rekordmennyiségű, köztük számos nemzetközi díjjal rendelkező magyar manufaktúra most egy újabb termékkategóriát is bevezet – a lekvár kapcsán is megvillantja a minőség és a mennyei ízek iránti elkötelezettségét és szenvedélyét.

A régi-új termékekre épülő Petit 21 válogatás ízhármasában nemzetközi csokoládés szakmai versenyeken hét díjat szerzett ízvariánsok kaptak főszerepet:

Falatnyi étcsokoládé lapocskák a chocoMe koranyári újdonságai között. GasztroMagazin 2021.

Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel

Falatnyi tejcsokoládé lapocskák Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel

Falatnyi étcsokoládé lapocskák mangó töltelékkel

A különleges összeállítás nem válogat az ét- és a tejcsokoládé hívei között.

Voliá 3 válogatás a chocoMe csokoládémanufaktúra koranyári újdonságai között. GasztroMagazin 2021.

Szintén igazi sztárhármasból született az exkluzív Voilé 3 válogatás, amely 3 első számú kedvenc és szintén többszörösen díjhalmozó, mártott desszertkülönlegesség új formációja. 3 különböző karakter, háromféle ízélvezettel:

Étcsokoládéba mártott kandírozott spanyol narancshéj fahéjas-szegfűszeges fűszerezéssel

Étcsokoládéba mártott kandírozott gyömbér

Étcsokoládéba mártott mangó szeletek

Az idén 11. évét betöltő, közel 100 nemzetközi szakmai kitüntetéssel rendelkező chocoMe manufaktúra az elmúlt év rendhagyó körülményei ellenére is az újítások, az innováció képviselője maradt, csakúgy, mint a maximalizmusé, amelyből ezúttal egy újabb édesipari termékkategóriában alkotott egyedülállót. A házon belül is első számú gyümölcskedvenc, a mangó álomszerű találkozása a Costa Rica-ból származó zamatos ananásszal. Mi más is lehetne a végeredmény, mint egy eszményi lekvárkülönlegesség, amely ráadásként csökkentett cukor tartalmú.

A chocoMe újdonsága a koranyáron a mangó-ananász lekvár. GasztroMagazin 2021.

A chocoMe-nek köszönhetően tehát az új szezont is kitöltik a változatos ízek, a valódi örömforrásként szolgáló desszertkülönlegességek. Hűségesek maradhatunk régi kedvenceinkhez, amelyek mámorító csokoládétriók tagjaiként térnek vissza hozzánk. A debütáló chocoMe mangó-ananász lekvárban újabb vágytárgyra találhatunk, amelynek ragyogó napsárga színe és egzotikus zamata kifinomult, mégis szédítő ízvarázst visz a mindennapjaink gasztro-örömeibe.

A chocoMe legújabb termékei április 20-tól elérhetőek következő linken: https://chocome.hu/products/ujdonsagok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .