HírekProgramok

METRO Magánvállalkozók Napja

A METRO Gasztronapok az őszi torkoscsütörtök

Közel 3 000 kedvezményes ajánlat várja a vendégeket október 8-13. között

Immár negyedik alkalommal rendezik meg október második keddjén, azaz holnap a Magánvállalkozók Napját, amit a METRO hívott életre. A nemzetközi kezdeményezés néhány éve már Magyarországon is hagyománynak számít. Ez alkalomból a METRO ösztönzésére csatlakozó vállalkozások, elsősorban vendéglátóhelyek a hozzájuk betérő vendégeket különleges ajánlatokkal várják. A Magánvállalkozók Napja egyben nyitánya is az október 8-13-ig tartó METRO Gasztronapoknak, ami alatt számos étterem ajánlatát lehet kedvezményesen kipróbálni.

A METRO Magánvállalkozók Napja

azért jött létre, hogy ezen a napon sikeres vállalkozók ezrei mutathassák be üzletüket, úgy, hogy a vendégeknek különleges ajánlatokat kínálnak a nagykereskedelem felhívására és támogatásával. A felajánlott kedvezményekért az áruházlánc engedményeket ad partnereinek kínálatából. Abban is segít, hogy a rendezvény híre minél többekhez eljusson.

„Az elmúlt években nemzetközi szinten több százezer egyedi felajánlás érkezett, és a Magánvállalkozók Napja nálunk is egyre ismertebbé és népszerűbbé válik. Tavaly 2500 regisztrált ajánlattal büszkélkedhettünk itthon, idén háromezer felajánlásnál járunk! Nagy örömünkre szolgál az is, hogy a Magánvállalkozók Napját követő METRO Gasztronapok tovább erősítik azt az elgondolásunkat, hogy igenis fontos, hogy a vállalkozók megmutassák magukat, minél több vendéget, fogyasztót vonzanak be magukhoz, és sikeres vállalkozásukkal a helyi gazdaságot is erősítsék. Azokat pedig, akik még csak gondolkodnak a saját üzlet beindításán, arra szeretnénk inspirálni, hogy merjenek belevágni és valósítsák meg az álmaikat” – mondta el Horváth Imre, a METRO vezérigazgatója.

A nagykereskedelem kiemelten kezeli HoReCA partnereit,

és mindamellett, hogy a vendéglátók igényeire szabott választékával friss és minőségi alapanyagokat kínál, szolgáltatásokkal is támogatja őket. Ilyen például a HACCP tanácsadás, az ingyenes honlapkészítő alkalmazás, amellyel mindössze 15 perc alatt összeállítható egy éttermi honlap vagy éppen a METRO Gasztroakadémia különleges képzései, ahol a szakma legjobbjaitól tanulhatnak a résztvevők. A sorba illeszkedik a Magánvállalkozók Napja is, amikor a METRO kezdeményezésére a hazai vendéglátás sokszínűsége kerül reflektorfénybe. A Magánvállalkozók Napjához csatlakozó éttermek és szolgáltatók kedvezményeiről a www.magánvállakozóknapja.hu honlapon található lista és részletes információ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .