Hírek

Egész nyáron balatoni tematikával jelentkezik a Street Kitchen

Tematikus lapszámmal, a Balaton legjobb helyeit bemutató térképpel, valamint egész nyáron a magyar tengerhez köthető online tartalmakkal és receptekkel jelentkezik Fördős Zé és csapata.

Még a tavalyi évben kezdte meg a Balaton gasztronómiai feltérképezését a Street Kitchen csapata, amely most egy egész lapszámot a magyar tengernek szentelt. „Már a tavalyi szezonban elkezdtük az előkészületeket, fotózásokat, feltérképezéseket. Összesen közel egy hónapot töltöttünk a Balatonnál. Az egész stáb Balaton-őrült, a gyerekkori emlékeim ide kötnek, ahogyan sok más embert is, így nem volt kérdés, hogy belevágunk ebbe a projektbe.

Egész nyáron balatoni tematikával jelentkezik a Street Kitchen Magazin. GasztroMagazin 2019.
Egész nyáron balatoni tematikával jelentkezik a Street Kitchen Magazin. GasztroMagazin 2019.

Segítségünkre volt Kalas Györgyi is, aki tavaly csatlakozott a teamhez. Évek óta kutatja és teszteli a tó menti gasztronómiát, saját könyve is van a témában. Remekül tudtunk együttműködni” – mondta a Street Kitchen szakmai vezetője, Fördős Zé.  A szerkesztőség hamarosan ismét a Balaton felé veszi az irányt, hiszen a nyári receptvideókat a magyar tengernél veszik fel. A Balatonhoz köthető tartalmak az online felületeken is folyamatosan frissülnek majd az elkövetkezendő hónapokban. „Nyár elején az egész stáb leköltözik egy-két hétre a Balatonra. Balaton-parti receptvideókkal, Felzabáltuk-videóval és szuper cikkekkel jelentkezünk egész nyáron” – árulta el Fördős Zé.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .