CukrászatCukrászdaGasztronómiaHírek

Egy újabb édes színfolt Budán – hamarosan nyit a MÁLNA (The Pastry Shop) a Zazzi cukrászda helyén

Végre, cukrászdát nyit Kolonics Zoltán! – mondja Herczeg Ágnes borszakértő, aki rajongott a Gerbeaud korábbi főcukrászának termékeiért. Az elismert cukrász specialitásai közül a Bazsalikomos-Citrom desszertje volt a kedvence, mely finomságot újra megkóstolhatja a nagyközönség.

A Bécsi úti Zazzi cukrászda átadja kapuit egy, a mai cukrászat terén sokak által szakmailag elismert cukrásznak. Kolonics Zoltán és párja, Varga Ágnes Málna (The Pastry Shop) néven nyitják meg első prémium üzletüket, várhatóan április végén, május elején. Terveik szerint a Málna egy irányadó, jövőbe mutató és izgalmas hely lesz, mindig megújulva, különlegességekkel tarkítva, a nem a megszokott termékekre koncentrálva.

Kolonics Zoltán és párja lehetőleg minden hétvégére tervez valami újdonságot, vagy visszahoz a kínálatba már kedvelt termékeket. A választék széles spekrumon fog mozogni, minden korosztály megtalálhatja magának a desszertekbe zárt boldogságot.

„Régóta szemezgetünk azzal a gondolattal, hogy végre egy saját cukrászdát üzemeltessünk, hiszen az elmúlt években nap mint nap szembesültünk azzal a kérdéssel, hogy mikor és hol lehet megvásárolni a közösségi média felületein látott, vagy rendezvényeken kóstolt termékeimet. Ki szeretnénk próbálni magunkat ezen a téren is, hogy közvetlenül juttassuk el a minőséget a vásárlókhoz és azt az örömet, amit a kézműves szakmánk okoz.”

Zoltánék saját franciás vonalukat fogják megjeleníteni magas minőségű alapanyagokból, kiszolgálva a régi és új vendégeket. A választékban szezonálisan, hétvégenként, illetve heti ajánlatként megtalálható lesz sokak kérésére például a krémes, a nagy kedvencek, mint a sós-mogyorós barack, a bazsalikomos-citrom, emellett sok csokoládés desszert és természetesen a kihagyhatatlan Macaron. Forró csokoládéjuk selymes keserűsége tökéletes harmóniában van a málna édes-savasságával, érdemes lesz kipróbálni.

Kínálatukban helyt kapnak a megújított hagyományos magyar desszertek, sütemények és más országok kedvelt desszertjei – az olasz, a francia, akár a svéd cukrászat különlegességei, különböző szezonális termékekkel. A fogyasztói igényeknek megfelelően a „minden mentes” desszertekből is lesz választható alternatíva.

A Málna nem egy kávéház vagy klasszikus cukrászda, inkább egy modern francia vonalú „süteményes bolt”, ahová bármikor érdemes betérni egy jó kávéért, egy falat süteményért, vagy egy ellenállhatatlan csomagért, ami ideális meglepetés lehet szeretteinknek, barátainknak. Az üzletet úgy alakítják át, hogy több teret kaphassanak a termékek és még vonzóbb legyen a belső tér. Ahogy eddig is, a kis cukrászdában inkább az elvitelre összpontosítanak, jobban kihasználva a termelés adta lehetőségeket. A Málnások azt ígérik, hogy a gyerekeket mindig valami kis meglepetéssel várják majd!

További hírekért kövessétek új Facebook és Instagram oldalukat, le ne maradjatok a finomságokról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .