Alkoholmentes italokTermékajánló

Vadonatúj készülékeket vezet be Magyarországon a SodaStream

Új korszakba lép a SodaStream, novembertől ugyanis két új szénsavasító gép forgalmazását kezdi meg idehaza. Az új generációs készülékek több olyan megoldást vonultatnak fel, amelyek kényelmesebbé és ergonomikusabbá teszik használatukat.

A Terra és az Art elnevezésű készülékek

a már jól megszokott SodaStream minőséget képviselik. Működtetésük nem tér el a közismert és népszerű gyártó egyéb más készülékeitől. „A Terra modern, letisztult dizájnnal büszkélkedhet, míg az Art merészebb megjelenést képvisel. Nevéből adódóan kissé művészi, kissé bohém és hamisítatlanul retro. Bár mindkét gép két eltérő egyéniség, a bubikészítés élménye a Terránál és az ART-nál egyaránt SodaStreame-s.” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

Új rendszerű SodaStream készülékek Magarországon. GasztroMagazin 2023.

Amiben a két készülék viszont eltér az eddig SodaStream szénsavasító gépektől az az új, továbbfejlesztett csatlakozófej., Ez lehetővé teszi a szénsavasító patron egyszerűbb és gyorsabb behelyezését. Ennek köszönhetően a legalább 60 liternyi szénsavas víz készítésére alkalmas patron könnyen és problémamentesen a helyére pattintható.

„Mindkét készülék közös jellemzője, hogy teljesen új fejlesztésű szénsavasító, úgynevezett CQC patront használnak. Ezek nem kompatibilisek a régebbi típusokkal, de a könnyebb megkülönböztetés érdekében ciklámen színű fóliával vannak bevonva, míg az előző generációs szénsavasító patronok világoskékek.” – emelte ki a SodaStream termékmenedzsere. Csere esetén mindenképpen érdemes figyelni a színeket.

Az ergonómia kiemelten fontos a SodaStream számára

Ezért nemcsak a szénsavasító patronok csatlakoztatását fejlesztette tovább, hanem magát a szénsavasító gombot is, amely a Terra esetén a készülék tetején található, csakúgy, mint az előző generációs készülékeknél. Az eddigieknél azonban nagyobb méretű lett a könnyebb kezelhetőség érdekében. Az Art-nál viszont a szénsavasító gép oldalán, egyfajta sörcsapra emlékeztető fogantyú tölti be ezt a szerepet, amelyet felülről lefelé kell hajtani abban az esetben, ha szénsavasítani szeretnénk.

Új rendszerű SodaStream készülékek Magarországon. GasztroMagazin 2023.

Az ART fekete, míg a Terra fekete és fehér színben lesz elérhető. A két készülék kezdetben a Media Marktban, a Kifli.hu-n, valamint a SodaStream saját magyar nyelvű webshopjában vásárolható meg. A márka az ünnepi pillanatra való tekintettel, mindkét készüléket limitált szériás Megapack kiszerelésben hozza forgalomba. Ez egyedi szénsavasító palackot, valamint 500ml-es tonik italkoncentrátumot is magában foglal. Fontos figyelembe venni, hogy a CQC patronok cseréje is egyelőre csak ezeknél a partnereknél lehetséges. 2024 januárjától pedig a SodaStream valamennyi partnerénél elérhetők lesznek az új generációs szénsavasvíz készítők gépek és az új típusú patronok.

A SodaStream legújabb készülékeivel is jól tükrözi, hogy a vállalatnál mindig pezsgés van

A világ legismertebb szénsavasvíz készítő brand-je továbbra is elkötelezett az emberiség lokális és globális ökológiai lábnyomának csökkentésében. Ebben pedig kulcsszerepet fognak játszani az új generációs készülékek, amelyek ugyancsak nemet mondanak az egyszerhasználatos PET-palack szemét termelésre.

###

 A SodaStream-ről

A SodaStream a világ első számú otthoni szénsavasító készülék gyártó márkája (mennyiség tekintetében), amelyet a PepsiCo 3,2 milliárd dollárért vásárolt meg. A SodaStream lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy másodpercek alatt könnyen átalakítsák a hagyományos csapvizet szénsavas vízzé vagy ízesített üdítőitallá.

A SodaStream szénsavasító berendezéseivel 45 országban van jelen. A termékek több mint 90 000 kiskereskedelmi üzletben állnak rendelkezésre 45 országban. Gépeit 22 millió háztartásban használják rendszeresen. A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdték meg a viszonteladói hálózat kiépítésével. Ennek köszön­hetően jelenleg közel 450 boltban érhetőek el a termékek. Az üzletek száma folyamatosan bővül.

Ha többet szeretne megtudni a SodaStreamről, kövessen minket a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, az Instagramon és a YouTube-on a www.SodaStream.com és www.sodastream.hu webhelyeken.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .