AlapanyagokCukrászdaHírek

Egy siker, melyben mellékszereplőként is büszkeség volt részt venni!

2023-ban a szigetszentmiklósi Levendula és Kert Cukrászda cukrászmestere, Lakatos Pál kreációja, a „Spicces füge respektus” fantázianevű torta nyerte a Magyarország Tortája címet. Talán már kevesebb olyan honfitársunk van, aki még nem kóstolta ezt az igazán különleges és egyedi finomságot, mint aki már megtette. Méltán büszkék a cukrászdára a törzsvendégei, akár csak a Csepel-szigetiek, de az állandó alapanyag beszállítói is. Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök egy tojástermeléssel és tojástermék előállítással foglalkozó környékbeli vállalat nevében mondja el pozitív élményét, tapasztalatit.

Magyarország Tortája ToTu termékek felhasználásával. GasztroMagazin 2023.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a mi mélyalmos tartásból származó friss tojásainkat használják a különlegesen finom és számtalan díjjal jutalmazott sütemények elkészítésénél a Levendula és Kert Cukrászdában. Egyértelmű, hogy egy hasonlattal élve, mi csak a jó minőségű „köveket” szállítjuk a „szobrász” zseniknek, de természetesen akkor is egy többlet jóérzéssel töltenek el bennünket Lakatos Pálék állandó sikerei. Nem beszélve arról, hogy az egymástól lévő viszonylag kis távolság miatt nem is kell olyan sokat utaznunk, hogy megkóstoljuk az ország legfinomabb tortáját, méghozzá azt, amely a recept megalkotójának kezei közül került ki.”

A tojásos cég nagy álma egyébként, hogy egyszer a ToTu termékeiket is felhasználják mint tejmentes „túró” vagy éppen „tejföl” alapanyag egy kreációban az egyik nevezés alkalmával. Azonban természetesen ez inkább a múzsákon mint rajtuk múlik.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .