SzállodaTurizmus

A Hampton by Hilton debütál a magyar fővárosban

A Hampton by Hilton Budapest City Centre karnyújtásnyira található a város több kihagyhatatlan látnivalójától

A Hampton by Hilton Budapest City Centre – a Hampton by Hilton első magyarországi szállodája, amely Budapest belvárosában található – megnyitotta kapuit a vendégek előtt.

A 219 stílusos és kényelmes szoba mellett a szálloda fitneszteremmel és lobby bárral is rendelkezik, így a látogatók kipihenhetik magukat egy hosszú, a nyüzsgő város felfedezésével töltött nap után. A szobák berendezése a márka nemrégiben megújult dizájnját követi. Élénk színek és modern művészeti alkotások vonják magukra a figyelmet a hotel közösségi tereiben, melyek lehetőséget kínálnak akár napközbeni munkára vagy találkozók lebonyolítására, illetve egy kis esti lazításra, ide értve a rendezvénytermet, valamint a helyszíni parkolást és a vendégek számára biztosított elektromos autó töltést. A vendégek a napot a brand méltán népszerű gofriját is tartalmazó meleg reggelivel kezdhetik, ami a szobaárban mindig benne foglaltatik, csakúgy mint az ingyenes wi-fi. A Hamptonban dolgozók folyamatosan készen állnak, hogy a vendégek számára kivételes élményt biztosítsanak, különös hangsúlyt fektetve a barátságos és figyelmes kiszolgálásra.

Ha,pton by Hilton megnyitó Budapesten. GasztroMagazin 2023.

A TIME magazin 2023-ban a ‘One of the World’s Greatest Places’ közé választotta Budapestet.  A Hampton by Hilton Budapest City Centre belvárosi elhelyezkedésével tökéletes kiindulópont a városnézőknek és azon vendégek számára, akik Budapestre mint „kihagyhatatlan úti célra” érkeznek. A város ikonikus nevezetességei, köztük a Szent István Bazilika, a Parlament és a Magyar Állami Operaház kevesebb mint tíz perces sétával érhetők el a hotelből, az ínyencek pedig a séta távolságra található számos éttermekben merülhetnek el a kulináris élvezetekben és a helyi finomságokban. A híres luxus bevásárlóhely, az Andrássy út és a Westend bevásárlóközpont a szállodától mindössze néhány percre található. A hotel közelében számos tömegközlekedési lehetőség is elérhető, köztük az Arany János utcai metróállomás, amely gyalog 2 percre, a Duna-part pedig szintén csak egy rövid sétára található a hoteltől.

„Büszkén mutatjuk be a Hampton by Hilton Budapest City Centre-t, ahol a Hampton szelleme elevenedik meg. Csapatunk szenvedélyesen törekszik a személyre szabott és kedves kiszolgálásra, biztosítva, hogy minden vendégünknek valóban felejthetetlen élményt nyújtson. Kapuink megnyitásával egyúttal szívből jövő meghívást küldünk mindenkinek, hogy éljen a kivételes lehetőséggel Magyarország híres fővárosának felfedezésére” – mondta Siklósi Anita, a Hampton by Hilton Budapest City Centre szállodaigazgatója.

Ha,pton by Hilton megnyitó Budapesten. GasztroMagazin 2023.

„Budapest egy gazdag történelemmel és kultúrával rendelkező főváros, amely tökéletes helyszín az első magyarországi Hampton by Hilton számára” – tette hozzá Pauline Wilson, a Hilton EMEA Focused Service Operations alelnöke. „Vendégeink világszerte közkedvelt szálláshelyeként örömmel mutatjuk be a Hampton by Hilton Budapest City Centre-t, amely a márka jellegzetes szolgáltatásait és besorolásában a legtöbb kényelmet biztosító felszereltségét hozza el Magyarországra.”

A Hampton by Hilton Budapest City Centre is tagja a Hilton Honors-nak, a Hilton 22 különböző szállodamárkája díjnyertes hűségprogramjának. A közvetlenül foglaló tagok azonnali előnyökhöz jutnak, többek között a rugalmas fizetési lehetőség révén, amely lehetővé teszi a tagok számára, hogy szinte bármilyen hűségpont – pénz kombinációt válasszanak a szállásfoglalásukhoz, ezen felül exkluzív tagsági kedvezményekben, valamint ingyenes standard wifi elérésben részesülnek, és a Hilton Honors mobilalkalmazást is használhatják.

Ha,pton by Hilton megnyitó Budapesten. GasztroMagazin 2023.

A Hampton by Hilton Budapest City Centre a 1066 Budapest, Dessewffy utca 7-11. szám alatt található. További információért vagy foglalásért az utazók a Hampton by Hilton Budapest City Centre weboldalán vagy a +36 1 279 4550-es telefonszámon érdeklődhetnek.

Az ingatlan tulajdonosa a Long Bridge Dessewffy utca Kft., üzemeltetője a Hilton.

A Hampton by Hiltonról további információkért kérjük, látogasson el a www.stories.hilton.com/brands/hampton-by-hilton weboldalunkra.

###

A Hiltonról

A Hilton (NYSE: HLT) vezető globális szállodaipari vállalat, amely 22 világszínvonalú márkából álló portfoliójával 123 országban és területen közel 7300 ingatlannal és több mint 1,1 millió szobával rendelkezik. Az alapítói víziójának megvalósítása mellett elkötelezett Hilton több mint 100 éves történelme során több mint 3 milliárd vendéget fogadott, a Fortune 100 Legjobb Munkahely listáján első helyet szerzett, és hat egymást követő évben globális vezető vállalatként ismerték el a Dow Jones Fenntarthatósági Indexekben. A Hilton számos iparágvezető technológiai fejlesztést vezetett be a vendégélmény javítása érdekében, beleértve a Digital Key Share-t, az automatikus díjmentes szobakorrekciót és az igazoltan kapcsolódó szobák foglalásának lehetőségét. A díjnyertes Hilton Honors hűségprogramon keresztül a több mint 165 millió tag, aki közvetlenül a Hiltonnál foglal, pontokat gyűjthet szállodai tartózkodásért és olyan élményekért, amelyeket pénzért nem megvásárolhatók. Az ingyenes Hilton Honors alkalmazással a vendégek okostelefonjukról foglalhatják le tartózkodásukat, kiválaszthatják a szobát, bejelentkezhetnek, digitális kulccsal nyithatják az ajtót és egyszerűen kijelentkezhetnek. További információkért látogasson el a stories.hilton.com oldalra, és lépjen kapcsolatba a Hiltonnal a Facebookon, Twitteren, LinkedInen, Instagramon és a YouTube-on.

###

A Hampton by Hiltonról

Az Entrepreneur® által az elmúlt 14 évben az első helyen rangsorolt szállásadó franchise-ként a Hampton by Hilton – beleértve a Hampton Inn by Hilton és a Hampton Inn & Suites by Hilton szállodákat – a világ 37 országában és területén több mint 2900 szálláshelyen szolgálja ki a minőséget kereső és értéktudatos utazókat. A márka továbbra is vezető szerepet tölt be a szegmensében, miután olyan magas színvonalú, átgondoltan kialakított szállásokat és kényelmi szolgáltatásokat kínál a vendégeknek, mint a modern és tágas szobák, ingyenes wifi és a szobaárba tartozó meleg reggeli. A Hampton by Hilton elkötelezett a kivételesen barátságos és hiteles szolgáltatás mellett, amelyet a 100%-os Hampton GaranciaTM biztosít. Tapasztalja meg a Hampton by Hilton élményt a hampton.com oldalon vagy az iparágvezető Hilton Honors alkalmazáson keresztül történő foglalással. A Hilton Honors tagok, akik a Hilton közvetlen csatornáin keresztül foglalnak, azonnali előnyökhöz jutnak. Tudjon meg többet a Hampton by Hiltonról a stories.hilton.com/hampton oldalon, és kövesse a márkát a Facebookon, Instagramon és a Twitteren.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .