ÉlelmiszerkereskedelemGin

A Sir Edmond Gin visszatért Magyarországra

A cég az elmúlt néhány évben kiemelt küldetésének tekintette, hogy termékük a lehető legtöbb polcra felkerüljön. Jó úton haladnak a siker felé, köszönhetően elsősorban munkatársaiknak, akik hisznek a Bourbon vaníliás ginükben!

A Sir Edmond Gin büszke arra, hogy új partnerséggel tér vissza Magyarországra, hogy új együttműködést alakítson ki. A Jan-ker/Mr. Alkohol 2001 óta a prémium szeszes italokra specializálódott. Fizikai üzletek széles kínálatával rendelkeznek Magyarország egész területén. Átlagosan napi 7000 vásárlót fogadnak. E-kereskedelmi platformjuk bevett név az országban, ami Magyarország leggyorsabban növekvő weboldala, sok előremutató marketinggel. Arra törekednek, hogy egy olyan webshopot hozzanak létre, amely fiatalos, dinamikus és a korszellemet minél jobban szem előtt tartja. Mindig szeretnének egy lépéssel mások előtt járni.

„Nagyon várjuk az együttműködést Jan-kerrel, disztribúciós központjaikkal, fizikai üzleteikkel, erős e-kereskedelmi platformjukkal, és ami a legfontosabb, az egész csapattal a háta mögött. Erősen hisznek a márkákban. Olyan közös jövőt építenek, ahol mindkét fél sikeres lesz. Bár brandként sokat tehetünk a székhelyünkről is, mégis szükségünk van helyi piaci partnerünk támogatására és hitére ahhoz, hogy elvégezzük a munkát. Köszönhetően 20 éves tudásuknak, tapasztalatuknak és kiterjedt hálózatuknak, meg vagyunk győződve arról, hogy együtt tovább fejlesztjük a márkát Magyarországon.” – mondja Dominique Makatita társalapító.

A Sir Edmond Gin visszatért Magyarországra, a Mr. Alkohol partnerségében. GasztroMagazin 2023.

Disztribúciós partnerként nem csupán a magyar szeszesital-piacra gyakorolt befolyásukat csodáljuk! Elkötelezik magukat a vásárlóiknak a prémium szeszes italok felelősségteljes fogyasztásra oktatásában, mi ezt tiszteletben tartjuk.

Németh Zoltán, Jan-ker/Mr. Alkohol, azt mondja: „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együttműködhetünk egy olyan fejlődő és előrelátó márkával, mint a Sir Edmond Gin. Dominique-ban egy igazán nagylelkű embert ismertünk meg, aki teljes szívével a márkáért dolgozik. Keressük az ilyen jellegű piaci együttműködéseket. Alig várjuk, hogy a magyar fogyasztók még szélesebb körében megismertessük a Sir Edmond Gint, és velük fejlődhessünk tovább.”

###

Szeretne többet megtudni a Bourbon vaníliáról, a Gin & Tonicról, a koktélokról és a Sir Edmond Gin történetéről? Látogassa meg a siredmondgin.com oldalt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .