KonyhatechnikaProgramok

Konyhakiállítás 2023

A 2023. március 3-5. között a Budapest Arénában megrendezésre kerülő Konyhakiállításon a trendek mellett a fenntarthatóság és az energiatakarékosság kerül fókuszba.

A jövő év első nagy lakberendezési kiállításán, a Konyhakiállításon rengeteg új hazai és nemzetközi konyhabútort és konyhagépet ismerhetünk meg. Ezúttal a design-újításokon túl minden gyártó számára az elsődleges szempont az energiatakarékosság lesz.

Konyhakiállítás 2023 a fenntarthatóság és az energiatakarékosság jegyében. GasztroMagazin 2023.

Ahogy a látogatók már megszokhatták, a sztárséfek ezúttal sem maradnak el a színpadról. Izgalmas, új praktikákat mutatnak be és számtalan titkot is megosztanak receptjeikről. Az állandó ingyenes konyhatervezési tanácsadás mellett a 2023-as Konyhakiállítás újdonsága, hogy energiahatékonysági tanácsadáson is részt vehetnek a látogatók.
Ráadásként és igazi meglepetésként az N’Kara Bútorstúdió 2,5 millió forintértékben egy komplett konyhabútort ajánlott fel fődíjként! Ezt a nyertes majd a saját igényeihez és otthonához alakítva rendelheti meg.

Konyhakiállítás 2023 a fenntarthatóság és az energiatakarékosság jegyében. GasztroMagazin 2023.

A Konyhakiállításra a jegyek már elérhetőek! Ajándékként is meglephetjük a belépőkkel építkező, lakásfelújító és az otthoni sütés-főzést, valamint a gasztronómiát kedvelő szeretteinket.

www.konyhakiallitas.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .