HírekSörök

Exkluzív, limitált kiadással jön az ANTL márka új söre

A Dreher Sörgyárak Sörműhelyében készült márka legújabb különlegessége a Key West APA

A Dreher Sörgyárak tavaly átadott, kísérletező Sörműhelyének legújabb söre, az ANTL Key West APA különleges trópusi gyümölcsös ízjegyeit az amerikai komlóknak köszönheti. Az új sörkülönlegesség november végétől, limitált számú vendéglátóhelyen lesz elérhető.

Az ANTL Key West APA a stílusnak megfelelően 5,2%-os alkoholtartalommal bír. Különlegességét a készítésnél felhasznált két amerikai komlófajta adja. A hidegkomlózás során használt Idaho 7® és Talus® komlók mangót és papayát idéző illat- és ízvilágú sört eredményeztek az ANTL műhelyében.

ANTL Key West APA sörök a Dreher Sörgyárak Sörműhelyéből. GasztroMagazin 2022.

„Az idén második alkalommal jövünk ki ANTL variánssal, és ismét egy új, a nemzetközi porondon már bizonyított sörfajtán keresztül mutatjuk meg, hogy mire képes a dreheri hagyomány és a mai trendek ötvözete. A csapokon a Vienna Style Lager-t váltja majd az új termék. A gyümölcsöket idéző ízvilágának köszönhetően egy kellemes sört kortyolhatunk. Ez remélhetően a baráti beszélgetések, és a téli focimeccsnézések jó kísérője lehet a kijelölt vendéglátóhelyeken” – mondta el az új változatról Mihály Máté, a Dreher Sörgyárak innovációs sörfőzője.

Az új termék korlátozott ideig és csak bizonyos vendéglátó üzletben kóstolható. Az üzletek listája: https://www.dreherzrt.hu/markaink_oldal/antl/

###

Dreher Sörgyárakról

A Dreher Sörgyárak 1854-es alapítása óta, hagyományainak és nemzetközi hátterének köszönhetően vált napjainkra Magyarország egyik legmeghatározóbb sörgyártó vállalatává. Évente közel 422 millió korsó sörrel veszi ki a részét a magyarok sörfogyasztásából. Közvetve és közvetlenül olyan szektorokban biztosítja több, mint 11 100 család megélhetését, mint a vendéglátás, a logisztika és a marketing. Beszállítóinak 86 százaléka hazai kis- és középvállalkozás. Évi több mint 17 milliárd forinttal járul hozzá az államháztartáshoz jövedéki adó, ÁFA, termékdíj és egyéb járulékok formájában. 2017 óta a Japán legnagyobb sörgyártójaként számon tartott Asahi leányvállalata. A hagyományosan magyar márkák – a Dreher, az Arany Ászok és a Kőbányai – mellett így olyan világszerte közkedvelt söröket is forgalmaz, mint az Asahi Super Dry, a Kozel, a Pilsner Urquell, a Peroni, valamint a HB.

A Dreher Sörgyárak elkötelezett a felelős alkoholfogyasztás mellett, amelyet a 13 éve futó Ésszel iszom programjával támogat. További információ: www.alkohol.info.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .