ÉtteremProgramok

Barna Ádám séf 9 fogásos menüsorát exkluzív borsor kíséri

Lenyűgöző szilveszteri vacsora a Michelin-csillagos 42 Restaurantban

Egy igazán különleges szilveszteri programot ajánlunk mindazoknak, akik egy Michelin-csillagos étteremben szeretnének éjfélkor 2023-ra koccintani: az esztergomi 42 Restaurant séfje, Barna Ádám 9 fogásos menüsorral készül a szilveszteri vacsoraest vendégei számára, melyet egy exkluzív borsor fog kísérni. Az est fogásai között szerepel többek között füstölt tokhal, Szent Jakab kagyló és mangalica is. A vendégek minden fogás mellett egy exkluzív bortétellel ismerkedhetnek meg. Éjfélkor egy pohár Charles Heidsieck pezsgővel üdvözlik az új évet. Éjfél után korhely falatokat kínálnak a vendégeknek, amik szerencsét hoznak az új évre – megjelenik így ezekben a lencse és a káposzta is. A tökéletes szilveszteri party hangulatért pedig egész este DJ ad zenét.

Szilveszteri vacsora az esztergomi 42 Restaurantban Barna Ádám Cheffel. GasztroMagazin 2022.

A 42 Restaurant séfje, Barna Ádám már évek óta a Szilveszter estét a konyhán tölti. Az idei ünneplés fényét pedig tovább emeli, hogy ez lesz az első szilveszteri vacsoraestje, amit Michelin-csillagos étterem séfjeként ad. „Mindig nagy öröm számomra, hogy ilyenkor a vendégek között lehetek. Az új év köszöntése igazi ünnep az étteremben, aminek megadjuk a módját. Ilyenkor emeltebb, különlegesebb alapanyagokat választunk a fogásokhoz, miközben megtartjuk a stílust, amit a 42 képvisel” – mondja Barna Ádám.

Szilveszteri vacsora az esztergomi 42 Restaurantban Barna Ádám Cheffel. GasztroMagazin 2022.

Azoknak, akik tovább élveznék a 42 vendégszeretetét, ajánljuk a Room42 Boutique Hotel szilveszteri csomagjait. Ezek tartalmazzák többek között 2 fő részére, 1 éjszakára a Room42 egyik lenyűgöző lakosztályát, welcome italt és gourmet falatokat a 42-ben, a 9 fogásos szilveszteri menüsort és az exkluzív borsort, másnap reggel pedig újévi Brunch-ot az étteremben.

A teljes szilveszteri menüsor, a vacsora ára, a szilveszteri csomagok részletei, illetve minden további fontos információ megtalálható itt:

Szilveszter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .