Hirdetés

Megnyílt a REBEL — BURGER & MORE

A belváros legnagyobb street food étterme és legmozgalmasabb étel-tere ősztől már nem Burger Market-ként, hanem REBEL— BURGER & MORE néven, megújult arculattal és rengeteg izgalmasabbnál izgalmasabb újdonsággal, művészetikulturális aktivitásokkal várja vendégeit.

Ami viszont marad, az nem más, mint a válogatott alapanyagokból összeállított, ötcsillagos hamburgerek, az autentikus mexikói konyha taco hangsúllyal, illetve a folyamatosan gyarapodó alternatívák a növényi alapú étkezésre – a környezettudatosság jegyében. Új, negyedéves séf-kollaborációik lehetővé teszik, hogy háromhavonta valami teljesen frisset és egyedit álmodhassanak meg elismert séfek ötleteinek segítségével.

Ádám Csaba chef az új ételek megalkotásához nyújtott segítséget. GasztroMagazin 2022.

Első körben formabontó REBEL burgerük mutatkozik be, melyet Ádám Csaba, az egykori Olimpia étterem tulajdonos-séfje alkotott meg Götz Zsolttal, a REBEL séfjével való együttműködésben. A REBEL burger-t a késő nyár és a kora ősz napsugarai által érlelt paradicsom és kápia paprika ihlette. A burger pogácsa két központi eleme a csiperkegomba és a csicseriborsó. A szendvics izgalmas ízét a búzasörös házi mustárral készített konfitált fokhagymás majonéz, a töppesztett paradicsom, a füstölt kápia paprika és a marinált hagyma adja. A REBEL-ben mindenki saját ízlésének és fantáziájának megfelelően állíthatja össze a számára legmegfelelőbb ételt: marha burgereik 100% prémium magyar Angus marhahúsból készülnek, emellett a növényi alapú táplálkozás is kiemelt hangsúlyt kap. A szezonális alapanyagok használatára törekvő, új étlapunkon ezentúl azok a vendégek is találhatnak nekik kedvezőt, akik valami könnyebbre vágynak, hiszen szeptembertől kibővített salátakínálattal és levesekkel is készülnek.

Új hamburgerek a REBEL választékában. GasztroMagazin 2022.

A REBEL életérzést nemcsak az ételeken, hanem különböző tevékenységeken, programokon keresztül is igyekeznek bemutatni: törekednek a közösségépítésre és a kulturális élet aktualitásainak kiemelésére. Ennek fényében releváns eseményeket, művészeti együttműködéseket szerveznek, kifejezetten a hazai, fiatal közönség bevonásának érdekében. A REBEL — BURGER & MORE csapata hisz benne, hogy nyitottnak és környezettudatosnak lenni jó. Céljuk, hogy éttermeik platformot biztosítsanak egy tudatosabb, fenntarthatóbb és átfogóbb street-food-élményhez. Király utcai egységükön kívül az ÁRKÁD bevásárlóközpont Food Loft részén, illetve az áprilistól október közepéig nyitva tartó szezonális Food Truck-jaikon, a Budapest Parkban és az aMajomhoz nevű kerthelyiségben, a Városmajorban továbbra is várják vendégeiket, immáron a megújult REBEL arculattal és kínálattal felvértezve.

Facebook: REBEL Burger & More

Instagram: rebelburgerandmore

Web: https://rebelburger.hu

E-mail: info@rebelburger.hu

Tel.: +36 (20) 423 8253

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .