Hírek

Édes Város

A magyar cukrászdák megmentői

Biztosan hallottátok Ti is, hogy sok hazai cukrászda kénytelen bezárni az emelkedő alapanyagárak és fenntartási költségek miatt. Az Édes Város többek között erre kínál megoldást: egy olyan online platform, mely hazai, prémium cukrászdákat gyűjt össze és juttatja el az embereknek az ünneplés és jókedv alapkellékeit, amire a jelenlegi világhelyzetben egyre nagyobb szükség van.

A Covid alatt több cukrászdát segítettünk azzal, hogy komoly anyagi és erőforrásbeli terheket vettünk le a vállukról. Ezt az értékrendet követjük ma is. A kiszállítás most újra nagy segítséget jelenthet az egyre magasabb költségekkel működő cukrászdáknak.

Lelkes baráti társaságból külföldre terjeszkedő startup

Csapatunk egy baráti társaságként indult, kezdetben munka után dolgoztunk a startup álmunk megvalósításán. A csapat mostanra 8 fősre, a partner cukrászdák száma 3-ról több mint 40-re bővült. 400 Milliós befektetői támogatás segítségével többek között még környezetbarátabbá tesszük a működésünket. Hamarosan Bécsbe terjeszkedünk, így végre külföldön is bemutathatjuk a hazai finomságokat, ezzel növelve az itthoni kis és nagy cukrászdák forgalmát.

Sok újdonsággal készülünk. Magyarországon elsőként vezetjük be a csomagpontok elvén működő tortaautomatákat, amivel még közelebb hozhatjuk az embereknek a mennyei tortázás élményét.

Hazai tortát minden otthonba – legyen az ünneplés mindenkié!

Az Édes Városnak az indulástól kezdve elsődleges a tudatos és felelősségteljes működés. Misszónk a kezdetektől a láthatatlan, kis cukrászdákat láthatóvá tenni, és a menő budapesti cukrászdákat is eljuttatni minél több budapestihez. Minőséget és boldogságot adni az embereknek. Sok nehézséggel állunk szembe, ebben az időszakban minden apró siker egy kincs, és erre érdemes és fontos/talán létfontosságú magunkat emlékeztetni azzal, hogy ezeket a sikereket megünnepeljük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .