HírekVersenyek

A chocoMe a Great Taste Awards versenyen idén is három díjat szerzett

A magyar csokoládémanufaktúra, a chocoMe, idén már a második nemzetközi díjgyűjteményét hozza haza. Az elképesztő csokoládéálmok megteremtője és valóra váltója, a tavaszi International Chocolate Awards után, ezúttal a világ legrangosabb és legszigorúbb ételkóstolóversenyén, a Great Taste Awards versenyen nyert 3 darab bronzérmet.

A világversenyre a pályázók különböző termékkategóriákban nevezhetnek híres 400 tagból álló zsűrijéről is. A kifinomult ízlésű és megfellebezhetetlen véleményű gasztro ítészeket már nyolcadik éve veszik le a lábukról a chocoMe-féle ízvarázslatok. A versenyek alkalmával több ezer kóstolóórát eltöltöltő szakértők csoportja Michelin csillagos éttermek séfjeiből, elismert gasztronómiai szakemberekből, patinás áruházak (Harrods, Fortnum&Mason, Selfridges, Harvey Nichols és Whole Food Markets) beszerzési igazgatóiból és neves ételkritikusokból áll. Minden előzetes információ és csomagolás nélkül, vakteszt alapján hozzák meg ítéleteiket.

A chocoMe Great Taste Awards díjazott csokoládéi 2022-ben. GasztroMagazin 2022.

Ezzel a három újabb éremmel 106-ra növekedett a nemzetközi szakmai versenyeken szerzett díjnyertes chocoMe csokoládék száma, amelyek a márka számára legrangosabb kitüntetéseket, nekünk pedig a legínycsiklandóbb desszertélményeket hozzák el.

A chocoMe Great Taste Awards-on díjazott termékei:

chocoMe Entrée B109 – Étcsokoládé ibolyaszirommal, brontei pisztáciával, liofilizált feketeribizlivel

chocoMe Entrée F130 – Tejcsokoládé Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval

chocoMe Raffinée RF113 – Liofilizált feketeribizli kékáfonyás joghurttal és fehércsokoládéval drazsírozva

Az összes díjnyertes chocoMe csokoládé itt tekinthető és vásárolható meg:

https://chocome.hu/products/awards

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .