HírekVersenyek

Magyar szakács páros a világdöntőben, Abu Dhabiban

Szombaton megérkezett a World Association of Chefs Societies (WACS) Abu Dhabi-i kongresszusára a magyar delegáció, amelynek tagjai vasárnap már munkához is láttak.

A világdöntőn a magyar színeket szakácsok is képviselik. Ők már részt vettek a versenyzői eligazításon. Beszerzésre kerültek a versenymenühöz szükséges alapanyagok és a konyhában a szabályoknak megfelelően előkészültek a keddi nagy napra.

Világdöntőben az MNGSZ magyar chefjei. GasztroMagazin 2022.

Helyi idő szerint kedd reggel (05.31) 8.40-kor (magyar idő szerint 06.40-kor) kezdi meg Adamek Balázs séf és Kocsis Marcell commis a versenyzést. 5 órájuk van arra, hogy elkészítsék 4 fogásos fine dining menüjüket. Ezt a megadott kötelező alapanyagokra építettek fel, és hónapokon át gyakoroltak. Az első tálalást követően fél óránként érkeznek majd a fogások. Az eredmények majd a csütörtök esti (06.02.) gálavacsorán derülnek ki. Itt adják át a díjakat a világ minden pontjáról kongresszusra érkezett, közel 2000 fő delegált előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .