Hírek

Dinamikus árakkal ellensúlyozza a Kifli a szolgáltatás drágulását

Lépést tartva a céget körülvevő világ sodrásával a Kifli.hu is változtat az árain, ám ezt olyan formában teszi, hogy a vásárlóik akár még jobban is járhatnak, mint eddig. Hogy lehetséges ez?

A Kifli.hu április 1-től bevezeti a dinamikus szállítási árakat

Mitől lesz dinamikus az ár? A szállítási díj a megrendelés teljes értékétől, a szállítási időtől és a szállítási helyek foglaltságától függ. Ez azt jelenti, hogy a kiszállítási díjak dinamikusan változnak az időablakok népszerűségétől függően, azaz a kevésbé kihasznált időszakokban kevesebbe, máskor többe kerül a fuvar.  A normál kiszállítás díja Budapesten 499 és 1199 forint között, az agglomerációban 599 és 1299 forint. A Velencei-tó és a Balaton körüli terület 899 és 1599 forint között mozog majd. Okosan tervezve a heti bevásárlásokat, akár folyamatosan a minimum értéken tartható a szállítás díja.

Miért és kinek jó ez?

Ez elsősorban azoknak a Kiflis vásárlóknak lesz jó, akik rendszeresen, előre tervezetten tudnak rendelni, így biztosítva maguknak az elérhető idősávokat és a kedvező árakat. És hogy miért jó ez? Mert ezzel a cég optimalizálni tudja a raktár, a dolgozók és a futár flotta kihasználtságát. Ideális esetben a nap folyamán nagyjából azonos terhelés éri az operációt, de a valóságban ez nagy kilengéseket mutatott eddig. Ez a fejlesztés már Csehországban is bevált, a folyamatok egységes szinten tartását és a vásárlók elégedettségét eredményezte.

Az öko-idősáv megmarad

Továbbra is lehetőség lesz a környezetkímélő, ún. öko-idősávok választására, amikor is a futár a kiválasztott 60 perces időablakon belül akkor kanyarodik a vásárlóhoz, ha épp 500 m-en belül szállít ki. Ezzel az opcióval jelentősen csökken a cég karbon-lábnyoma, és rengeteg vásárló veszi igénybe, ezzel is téve valami jót a környezetünkért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .