HázhozszállításHirdetésHírekVásárlás

Tapasozás – az élet és az étel értelme

A Kifli.hu új Delikátesz termékeivel elhozza a mediterrán életérzést vásárlóinak. Az étvágygerjesztő sós falatkák hagyománya spanyol szokás, eredete felől megoszlanak a mondák. Egyes legendák szerint X. Alfonz spanyol király kezdett esti bora mellé csipegetni, mások szerint a leleményes kocsmárosok szolgálták fel a sós kóstolókat, hogy még jobban csússzon hozzájuk az alkohol. Mit hoz házhoz mindebből az online élelmiszerüzlet?

Mediterrán érzés kulináris utazásokhoz

Igazi gourmet dolog a minőségi italhoz harapásnyi ízelítőket fogyasztani. Így lehetőségünk van többféle ízből nassolni, miközben családunkkal vagy barátainkkal beszélgetünk. Egyszerre finom és szórakoztató elfoglaltság, amelyhez általában különféle felvágottakból, húsokból és sajtokból tálalnak némi kenyérrel. Az autentikus mód, ha a bárban a pultot álljuk körbe és kézzel csemegézünk. Ezt a hangulatot segít a Kifli.hu otthonunkba becsempészni.

Gyertek át, együnk, igyunk!

Klekner Péter, a Kifli.hu ügyvezetője elmondta: „Nálunk a legfontosabb az, hogy vásárlóinknak minőségi időt szabadítsunk fel azáltal, hogy házhoz visszük hozzávalóikat. A legújabb Delikátesz termékek összeválogatásából könnyen és gyorsan felkészülhetnek akár egy spontán összejövetelre is.”.

A modern közösségi élmények egyik kedvelt forgatókönyve, hogy átugranak a szeretteink, és különösebben nagy előkészület nélkül eszünk, iszunk, beszélgetünk. Kinek van mindig ideje több fogásos vacsorát főzni? Néha az embernek épp csak arra van érkezése, hogy a hűtőből néhány dolgot ízlésesen a tányérra helyezzen.

Tapasozás a kifli.hu Delokátesz választékában. GasztroMagazin 2021.

A tapas titka

Szaftos, illatos, roppanós – minden legyen friss, ez a kulcs! A már bontott, vákuumcsomagolt szalámik, a sajtok, amiket megdézsmáltunk, gyakran nem alkalmasak arra, hogy felszolgáljuk őket, mert elvesztették a tapashoz elengedhetetlen frissességüket. A Kifli.hu Delikátesz termékeit, a világ bármely pontjáról is érkeztek, naponta frissen szeletelik! Ahhoz pedig, hogy ezt a prémium állapotukat megőrizzék, hűtve szállítják ki a rendelést!

Húsoktól a sajtokig

A közeljövőben a Kifli.hu 17 féle sajt és 19 féle hústerméket kíván felvenni a Delikátesz termékpalettára. Elsőként a már elérhető porchetta montagna sült sertéshús; füstölt, pácolt bacon szalonna; mézzel pácolt, füstölt főtt és sült sertéscomb lesz elérhető, valamint zsíros, kemény cheddar és félzsíros, lágy mozarella sajtok. Egy kóstolót?

Tapasozás a kifli.hu Delokátesz választékában. GasztroMagazin 2021.

A Kifli.hu-ról

A cseh anyacéggel rendelkező, innovatív online kiskereskedelmi vállalat a Kifli.hu eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet. A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát.

Tények és számok:

Naponta több mint 4000 rendelés

Több, mint 40 ezer vásárló

200 futár

CNG üzemanyaggal hajtott autók

11 000 termék – folyamatosan bővülő választék

Újratölthető csomagolású termékkör

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .