ÉtteremHírek

A palacsinták királyánál nemcsak a gyerekeknek jár a Kids menü

Vasárnap ünnepeltük hazánkban a gyereknapot, amelynek apropóján a Creppy PalacsintaHáz a legújabb gyerekeknek szánt különlegességgel lepte meg a legkisebbeket. A 14 éve működő családi vállalkozás korábbi felméréséből kiderült, hogy mekkora igény van a gyerekmenü létrehozására, hiszen a válaszadók 80,8%-a igennel voksolt a bevezetésére.

A legkisebbek és szüleik örömére a népszerű étterem Creppy Kids néven vezette be legújabb választékát. A gyereknapon a cégvezetés nemcsak az egészséges gyerekekre gondolt, hanem azokra is, akik kénytelenek a kórházban tölteni e jeles napot, és akiknek igazán jól eshetnek a gyógyító falatok.

Gyereknapi jótékonyság

A gyereknap a világ sok országában ünnepnap, amelyet hazánkban 1954-óta május utolsó vasárnapján tartunk. A Creppy számára a jótékonyság mindig is kulcsfontosságú volt. Éppen ezért szerették volna megvendégelni azokat a gyerekeket is, akiknek a hétköznapjait egészségügyi problémák nehezítik.

A díjnyertes franchise idén súlyos betegségben szenvedő gyermeket is megvendégelt, akik számára a Creppy élményt személyesen az étterem alapítója szállította házhoz.

Oszlánczi Réka, a Creppy tulajdonosa. GasztroMagazin 2021.

„Igazi kis harcosokat volt szerencsénk megismerni, akiknek a gyereknapját szerettük volna egy kicsit szebbé tenni. Éppen ezért, többek között az éttermünk legújabb gyermekeknek szánt ajánlatával, a Creppy Kids Menüvel leptük meg őket” – mondta Oszlánczi Réka, a Creppy franchise és a Creppy PalacsintaHáz alapítója.

A Creppy jótékonysági akciójának megvalósítását segítette Hajdú Viktorné Adrienn, civil önkéntes is.

 „Már egy ideje nyomon követem a Creppy életét. Számomra igazán szimpatikusak. Nem azt mutatják kifelé a világnak, hogy mennyi bevételre tettek szert az évek alatt, nincsenek év végi statisztikák, számok, viszont van mosoly, jókedv, fejlődés.

Az, hogy gondolnak a beteg gyermekekre, jótékonykodásra, rengeteg szeretetet és mosolyt adnak, mindennél többet jelent” – mondta Hajdú Viktorné Adrienn.

Horváth Viktorné Adrienn. GasztroMagazin 2021.

A jeles napon az étterem a beteg gyerekek mellett, a Miskolci Nagycsaládosok Egyesületének képviselőit is megvendégelte.

A legkisebbekre örömére készített finomságok

A palacsintás vállalkozás nemrég végzett egy átfogó piackutatást, melynek célja többek között a vendégek igényeinek megismerése, és a szolgáltatás tökéletesítése volt. Az eredményeket vizsgálva döntött úgy a nemzetközi szinten is elismert franchise, hogy bevezet egy új, kifejezetten a gyerekek igényeire szabott menükínálatot.

„Már egy ideje megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy szeretném bővíteni a kínálatunkat egy gyerekmenüvel. A piackutatás eredményeit látva egyértelművé vált, hogy erre hatalmas igény mutatkozik, ugyanis a válaszadók több mint 80%-a jelezte, hogy kimondottan örülne egy gyerekeknek szóló Creppy menü bevezetésének” – emeli ki Oszlánczi Réka.

A Creppy Kids menü összeállításánál nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a legkisebbek ízlésének is megfelelő kínálatot nyújtsanak. A menü ezért a palacsintás fogás és a gumibogyószörp mellett egy Creppy ajándékot is tartalmaz. Természetesen a menüt kicsik és nagyok egyaránt megkóstolhatják.

„A gyerekek nemcsak finom falatokat, hanem edukációs jellegű ajándékokat is kapnak a menühöz. Nagy siker volt a higiéniára és az egészség megőrzésére tervezett  szájmaszkunk is. Édesanyaként fontosnak tartom, hogy igazi Creppy élményt biztosítsunk a legkisebbeknek is, ezért éppen a nyár szünet kezdetére szeretnénk bevezetni a gyerekmenühöz járó legújabb fejlesztő játékunkat is, amelyhez csupán néhány színes ceruza szükséges, és garantáltan műanyagmentes” – mondta az elismert cégvezető.

A Creppy fennállása óta elkötelezett híve a környezetünk megóvásának. Filozófiájuk szerint fontos, hogy életterünk, a minket körülölelő világ egészségesebb legyen. Ezért nem meglepő, hogy az ajándékok kiválasztásánál a hasznosságuk mellett a fenntarthatóságuk is meghatározó szempont.

###

A Creppyről:

A nemzetközi szinten is egyedülállónak számító, gasztronómiai különlegességet nyújtó Creppy, egy miskolci családi vállalkozásból indult még 2006-ban. Ekkor nyitotta meg kapuit ugyanis a Creppy PalacsintaHáz, mellyel egyidőben hódító útjára indult a Creppy márkanév is.

A Creppy számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa, melyeknek köszönhetően mára egy sikeres franchise márkává, valamint Észak-Magyarország egyik legjobb éttermévé nőtte ki magát. A márka különlegességét mi sem tükrözi jobban, hogy a Creppy 2019-ben, Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, valamint ugyanebben az évben megkapta a vendéglátó szakma egyik legnívósabb kitüntetését, a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat is.

A Creppy PalacsintaHáz mellett, 2020-tól már a Creppy Center is várja a palacsintarajongókat, ami nem csak franchise oktató központként, de remek rendezvényhelyszínként is funkcionál.

A különleges gasztronómiai brand és az étterem alapító tulajdonosa Oszlánczi Réka, már 2014-ben kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat. Ezt követően az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója, 2019-ben a márka alapítójaként a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán is részt vett. Jelenleg a saját vállalkozása mellett a FIVOSZ észak-magyarországi regionális elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .