Hírek

Generációk találkoznak a Street Kitchen ünnepi lapszámában

Fördős Zé – gasztrocsapata mellett – ezúttal édesapja, Fördős Lajos közreműködésével hozza el a legütősebb karácsonyi recepteket.

Egy egész lapszámot szentel az év végi, ünnepi ételeknek a Street Kitchen csapata. A magazin elkészítésében, mint mindig, ezúttal is részt vett a teljes gasztrocsapat, amelynek tagja Fördős Zé édesapja, Lajos is. Apa és fia ezúttal azonban a kamerák előtt is együtt szerepelnek, méghozzá címlapon.

Fördős Lajos és Fördős Zé a magazin címlapján. GasztroMagazin 2020.

„Apu évek óta segíti a Street Kitchen csapatát. Ő maga is rendszeresen főz. A töltött káposztája, az omlós kacsacomb, ahogy ő készíti, világbajnok. Néhány hónapja az első receptvideója is napvilágot látott, amelyet már több mint 100.000-en tekintettek meg. Azóta is mindegyik receptjét nagy érdeklődés kíséri. Örülök, hogy ezúttal nemcsak a konyhában alkottunk együtt, de a családi receptjeinket, az ünnepi ételek elkészítésének trükkjeit is megosztotta az olvasókkal. Még a címlapot is bevállalta” – mondta Fördős Zé, aki kollégáival és édesapjával közösen egy mindenre kiterjedő ünnepi lapszámot hozott össze.

Fördős Zé és gasztrocsapata különleges karácsonyi ételreceptekkel készül. GasztroMagazin 2020.

Brezírozott húsok, birsalmás receptek, rétesek, töltöttkáposzta-variációk, cuccos téli saláták… Csak néhány a tucatnyi kajából, aminek a receptjét megalkottuk a téli lapszámba. Mindezek mellett megmutatjuk 71 top kedvenc fővárosi helyünket is a magazinban található Budapest-térképen – árulta el a Street Kitchen házigazdája a november 6-tól kapható magazin kapcsán.

Fördős Zé és gasztrocsapata különleges karácsonyi ételreceptekkel készül. GasztroMagazin 2020.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .