HírekProgramok

50 éves a KVIK!

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara 2019-ben ünnepli jogelődje, a Kereskedelemi és Vendéglátóipari Főiskola megalapításának 50. évfordulóját. A félévszázados kereskedelmi, vendéglátóipari és turisztikai felsőoktatást a kar színes rendezvénysorozattal ünnepli meg.

A programok megszólítják a kar korábbi és jelenlegi hallgatóit, oktatóit, munkatársait, szakmai és tudományos partnereit egyaránt. A programok között megtalálható többek között alumni rendezvény a volt hallgatók részére, akik 40 éve kezdték, illetve 25 éve fejezték be tanulmányaikat, szakmai konferencia, hallgatói fotópályázat, szakmai kiállítások, hallgatói versenyek.

A programsorozat egyik kiemelkedő rendezvénye a 2019. október 11-én megrendezésre kerülő szakmai konferencia lesz A múlt értéke, a jövő sikere – 50 éves a kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatás – Jubileumi konferencia címmel. A délelőtti plenáris ülés után délután négy szekcióban neves szakemberek tartanak majd előadásokat.

Az ünnepségsorozat részletes programjai a https://kvik50.uni-bge.hu/ linken érhető el. 

Amennyiben valamely programunkon részt kíván venni, kérjük, jelezze ezt a kvik50@uni-bge.hu e-mail címen.

Ünnepeljük együtt az 50 éves kereskedelmi és vendéglátóipari felsőoktatást!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .