ÉtteremHelyszínekHírek

Eszményi ízek antitápanyag- és kompromisszummentesen

A 2018 őszén megnyitott 36 Bisztró története figyelemreméltó sikerrel indult: a Best of Budapest 2018 Legjobb Egészséges Éttermének választotta a családias, modern hangulatú bisztrót, Magyarország első antitápanyag mentes éttermét, amelynek szemléletében – az ínycsiklandó ízek megteremtésén túl – az egészséges, friss alapanyagok használata, az életbarát gasztronómia iránti elkötelezettség, valamint a speciális étkezési igényekkel szembeni nagyfokú empátia kap főszerepet.

Az étterem vonzerejét tovább növeli, hogy Mattheisen Mária

az ország első juice terapeutája

is kiveszi a részét abból a szimpatikus és példaértékű célkitűzésből, hogy a mentes és nem mentes igényű vendégek egyaránt eszményi ízekben, felejthetetlen kulináris örömökben részesüljenek.

Az étterem juice kínálatában ugyancsak a Mattheisen Mária által megálmodott receptek kelnek életre – a legmagasabb szintű nemzetközi szaktudással rendelkező juice terapeuta színes választékban összeállított ízletes levei, terápia vagy diéta keretében akár egy teljes értékű főétkezést is kiválthatnak, gyümölcs alapú juice-ai pedig energizáló frissítőkként és az édes íz iránti vágyunk kielégítőiként is megállják a helyüket.

Magyarország

első antitápanyag-mentes éttermének

enteriőrje a modern, tiszta elemekre épül, ugyanakkor kényelmes, családias hangulatot áraszt. A külsőségek is hűen tükrözik azt az empatikus szemléletet, amely túl is mutat a vendéglátás hagyományos értékein, hiszen a 36 Bisztró az egész család számára kínál elképesztően finom ízeket és velük együtt irányt is mutathat az egészségesebb, mégis örömökkel teli, nehézségek nélkül elsajátítható életforma felé.

A gasztroélményeken túl az étterem izgalmas programok és rendezvények helyszínéül is szolgál. A 36 Bisztró nem csak az egészségről és a finom ízekről, de a gondoskodásról, a pihenésről és a szórakozásról is szól, olyan hely, ahová bármikor, bárkinek jó érzés belépni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .