ÉtteremHírek

Jardinette kertnyitó – június 12!

Buda leghangulatosabb árnyas kerthelyiségébe csendesen egyre több asztal és szék kerül ki, ahogy jön a jó idő – az első fecskék már tavasszal itt kávéznak, de júniusban már biztosan mindenki kintre kéri majd a vacsoráját.

Ünnepeljük a jó időt, a kiülést és a füstös illatokat, na meg a zenét – de még milyen zenét! A Jardinette kertnyitóján Behumi Dóri és Ökrös Károly legújabb produkciója mutatkozik be a jól megkomponált grill ételek mellé. A Jazz+Az-ból ismertté vált népszerű énekesnő, Behumi Dóri az ének mellett most fuvolázni is fog, ami igazi ritkaság. Ökrös Károly a zongora és a tangoharmonika virtuóza, szintén a Budapest Bár zenekar tagja. Ők ketten a legnagyobb jazz legendák legismertebb dallamait hozzák el a Jardinette-be: Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holliday és Nat King Cole felejthetetlen slágerei csendülnek fel.

A Jardinette pedig megnyitja kerti grill konyháját!

Hogy mit kóstolhatsz? Pár példa a kerti grill ajánlatból, melyek egész nyáron az étlapon lesznek:
– Gulyás zalaköveskúti bio bivalyból a kerti bográcsban
– Bélszín maldon sóval és szigetszentmiklósi salátacsokorral
– Bőrén sült lazac zöldborsós rizottóval
– Fűszerekkel dörzsölt csirkemell panzanella salátával
– Best of Jardinette desszert válogatás

Hogy mivel öblítheted le?

Az este sörkülönlegessége a Szürke Csacsi, a Jardinette saját kézműves söre az Etyeki Sörmanufaktúrától, akik személyesen mutatják be immár CSAPOLVA, szigorúan jéghidegen!
Bemutatkozik a Sashegyi Pimasz és az 59 Villa Mosh – a Jardinette saját koktéljai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .