Étterem

Déli menük – tesztsorozat indul!

Elcsépeltsége ellenére is igaz az állítás: virágkorát éli a hazai gasztronómia. A hétköznapok vendéglátásától a fine dining-ig terjedő széles spektrumban, sosem látott bőségben nyíltak-nyílnak éttermek, bisztrók, büfék, kifőzdék. A csúcsgasztronómia világszínvonalú teljesítményeket mutat, a magyar szakács társadalom sikerek és elismerések garmadáját zsebeli be.

Milyen jó is lenne, ha ezek a teljesítmények valamennyiünk számára elérhetőek lennének! A magas színvonalnak azonban ára van. Egy budapesti (vagy akár vidéki) top étteremben elköltött vacsora költsége zátonyra futtathatja egy átlagcsalád havi költségvetését.

Hogyan lehet mégis bepillantást nyernie szinte bárkinek a legmagasabb konyhai minőségbe?
A napi ebédmenük révén….
Frissen induló sorozatunkban az általunk jó minőségűnek tekintett éttermekbe látogatunk, ahol az ebédre kínált, igen kedvezményes árú ételsorok kínálatából választva nyerünk betekintést az adott hely kvalitásaiba.
Érdekli? Velünk tart? Kezdhetjük?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .