ÉtteremHelyszínekHírekProgramok

Jardinette GasztroKlub – Hernyák apa-fia borest

Valami mocorog Budán, újra divatja van a kényelmes borvacsoráknak, együttléteknek, beszélgetéseknek: a Jardinette egyik azon helyek közül, amik a hagyományos értelemben vett jószívű budai vendéglátást képviselik. Kálmán Zoltán és csapata a borvacsorák köré is történetet kanyarít, amolyan egész estéset. 

Az Apa-Fia tematikát folytatva március 7-én egy igazi vagány pároson, Hernyák Lacin és Tomin a sor. Az etyeki páros igazán összetartó csapatot alkot, aki volt már kinn náluk a megújult birtokon, a csodás Füvészkertben, kóstolta Hernyák Laci „konyakját”, vagy részt vett Tomi egy főzőkurzusán, az tudja, hogy borászatnál jóval több az, amit ők ott a szőlőhegyen művelnek.

Ismerjük meg családi borászatuk történetét, hogyan álltak át évekkel ezelőtt az organikus gazdálkodásra! Borászatukban bio növényvédelem mellett a komposztálásra, a megújuló energiák folyamatos bevonására, a tudatos és fenntartható energiagazdálkodásra, a környezetünk zöldítésére és vegyszermentesítésére nagy hangsúlyt helyeznek. Boraik jó értelemben vett kézműves tételek, melléjük séfünk, Csánky István fantasztikus menüsort állít össze a tökéletes ízkombináció jegyében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .