CukrászatÉtteremajánlóGasztromannÖtcsillagos étterem

Stühmer Cukrászda és Mintabolt Maklár*****

„Főnixmadárként éledt fel és magasan szárnyal”

Pár éve a Stühmer bemutatóterme maga volt a tárgyiasult középszer. Jellegtelen sütemények, szörnyű személyzet és annál is rosszabb csomagolás.
Két évig a közelébe sem mentünk a helynek. A napokban engedtünk a kíváncsiságunknak: mi lett belőle?

Jelentem, hibátlan cukrászda lett, aminek egyetlen hibája, hogy a maklári határban van, nem az egri vagy a pesti Belvárosban. Ha ott nyitna meg egy ilyen hely, sok konkurensnek lennének rossz éjszakái!
Szép környezet, profi berendezések, szakemberre valló termékbemutatók. Talán a süteménypult-csokoládépult szerepeit cserélném meg, de ez nyilván üzletpolitikai döntés volt.
Minden megkóstolt sütemény hibátlan, sőt kiemelkedően finom volt. Ezek közül is a krémest említem, mert hétköznapisága ellenére ez is igazi ízbomba volt.
Második alkalommal fedeztük fel a kissé eldugott fagylaltozóját- erre franchise-t kellene építeni! A provanszi-toszkán hangulatú berendezés, a szokatlan ízkombinációk, az ötletes bemutatók és tálalások piacverő kombinációkká álltak össze.
Gratulálunk a tulajdonosnak, hogy volt ereje felállni a földről, onnan felépíteni ezt a csodát.

Több fotó a Stühmer Cukrászdáról a GasztroMagazin Pinterest-fiókjában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .