GasztronómiaHírek

A Creppy a világ legjobbjai között!

Magyar világsiker Amerikában – A miskolci Creppy Európa egyik legjobbjaként képviselte hazánkat a világversenyen!
Bekerült a világ legjobbjai közé a Creppy franchise rendszere, így a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) éves kongresszusán képviselte hazánkat Las Vegasban.

A magyar tulajdonban lévő Creppy vezetőit meghívták az üzletág legnagyszabásúbb világeseményére, ahol a legnagyobb franchise márkákat és nemzetközi befektetőket nyűgözött le a márka palacsintára épített üzleti modellje.

Az idei NextGen In Franchising versenyére, amelyen a legnagyobb márkák képviselői, köztük a Subway, az Anytime Fitness, a Buffallo Wings, a Donut Library és a Dunkin Donut is jelen voltak, a Magyar Franchise Szövetség ajánlásának köszönhetően a Creppy is meghívást kapott. A szakma kiemelkedő eseményére a világ minden tájáról érkeztek fiatal, feltörekvő franchise márkák, hogy bekerüljenek a legígéretesebbek közé. A Creppynek ez sikerült is, hiszen Európa egyik legjobbjaként, a palacsintás franchise brand az idei évben győztese lett a megmérettetésnek.

A miskolci Creppy a világ legnagyobb franchise márkái között.  GasztroMagazin 2019.
A miskolci Creppy a világ legnagyobb franchise márkái között. GasztroMagazin 2019.

„A rendezvény egyik fő elemeként bemutathattam a Creppyt a nemzetközi közönségnek. A palacsintás franchise brand, és annak üzleti modellje szinte mindenkit lenyűgözött. A különleges gasztronómiai kínálatunk és a jövőbeni terveink óriási sikert arattak Amerikában, hiszen a Creppyt beválogatták a világ 12 legígéretesebb franchise koncepciója közé, melynek eredményeként a Nemzetközi Franchise Szövetség tagságával is büszkélkedhet” – mesélte Oszlánczi Réka, a Creppy megálmodója.

A rendezvényen az üzleti világ legnagyobb szereplői osztották meg tapasztalataikat a brand vezetőivel, hiszen olyan szaktekintélyek adtak tanácsokat az innovatív magyar márka üzemeltetéséhez, mint Carly Fiorina, a Hewlett-Packard elnöke, GaryVee marketing influencer és Robert Cresanti, a Nemzetközi Franchise Szövetség elnöke.

„Lehetőségünk volt a legnépszerűbb franchise márkák irányítóival, vezetőivel és hatalmas hálózattal rendelkező franchise-rendszergazdákkal személyesen is egyeztetnünk. Olyan tudásra tettünk itt szert, amely nagyban hozzájárulhat a magyar palacsintás gasztroforradalmunkhoz” – nyilatkozta Oszlánczi Réka.

A Creppy egyik legnagyobb amerikai támogatója, a Rosati’s Pizza elnöke szintén jelen volt a rendezvényen. A tengeren túlon rendkívül népszerű pizzás hálózatnál, – amely egyben az IFA meghatározó tagja – Réka korábban gyakorlati tapasztalatot is szerzett, amely sokat segített a brand létrehozásában, hiszen az étteremláncot az Egyesült Államok egyik legnagyobb pizza franchise-aként tartják számon.

A Creppynek köszönhetően a magyar franchise megítélése más szemszögbe került a nemzetközi nagybefektetők és vállalkozók szemében. Mérföldkő lehet ez a magyar gasztronómiának is, hiszen hazánk már nemcsak a gulyásról és a pirospaprikáról lehet híres, hanem a vállalkozásnak köszönhetően a palacsintákról is. A miskolci Creppy PalacsintaHáz híre Amerikán túl a környező országokba is elért, hiszen a hazai látogatókon kívül, rendszeres nemzetközi vendégkörrel is büszkélkedhet.

 

A Creppy PalacsintaHázról röviden:

A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat. Ezt követően az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója, idén februárban pedig a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán is részt vett. Jelenleg a FIVOSZ Észak-magyarországi regionális elnöke.

2006 óta a Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, amely egyedi palacsintás gasztroforradalmát Miskolc belvárosából, az Avasi pincevilág szívéből irányítja. Az innovatív étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa, amelyeknek köszönhetően Észak-Magyarország legjobb éttermei között is számon tartják. Elismert, egyedi palacsintás fogásai speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.

One thought on “A Creppy a világ legjobbjai között!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .