HírekVersenyek

Kempinski siker a World Travel Awards szavazáson

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “Magyarország vezető luxusszállodája 2023” kategóriát nyert a World Travel Awards szavazáson

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest örömmel jelenti be, hogy másodszor nyerte el a World Travel Awards „Magyarország vezető luxusszállodája” (Hungary’s Leading Luxury Hotel) díját. A mostani elismerés a korábbi rangos World Travel Awards díjak méltó folytatása. Az elmúlt években a szálloda már többször megnyerte a szavazáson a WTA “Magyarország vezető üzleti szállodája” és a “Magyarország vezető szállodája” kategóriát.  A szálloda Corvinus Elnöki Lakosztálya kapta továbbá a “Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2023” díjat is.

A Kempinski Hotel Corvinus Elnöki Lakosztály sikere a World Travel Awards szavazáson. GasztroMagazin 2023.

###

Az 1993-ban alapított World Travel Awards a turisztikai szolgáltatók és a vendéglátásban tevékenykedő cégek közül minden évben a legjobbakat jutalmazza és ünnepli.

Ezt a díjat világszerte az iparág legrangosabb díjaként ismerik el és sokan a turisztikai ágazat “Oscarjaként” tartják számon.

A Kempinski Hotel Corvinus Elnöki Lakosztály sikere a World Travel Awards szavazáson. GasztroMagazin 2023.

„Ismét nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobb szállodái között szerepelhetünk, és hogy partnereink és vendégeink elismerik kiemelkedő teljesítményünket. Büszkék vagyunk az eredményre és ez a díj visszaigazolja, hogy munkatársaink kiváló szolgáltatást nyújtanak nap mint nap. Biztosak vagyunk abban, hogy nemrégiben felújított elegáns szobáink és lakosztályaink hozzájárultak a díj elnyeréséhez.  Munkatársaim és jómagam elkötelezetten törekszünk arra, hogy továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatási színvonalat biztosítsuk a világ minden tájáról érkező vendégeink megelégedésére.” – mondta Stephan Interthal, a szálloda igazgatója.

###

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a modern luxus megtestesítője, mind az itt nyújtott szolgáltatások színvonalát, mind az épület adottságait tekintve.

A Kempinski Hotel Corvinus Elnöki Lakosztály sikere a World Travel Awards szavazáson. GasztroMagazin 2023.

A Budapest szívében fekvő ötcsillagos szállodában 315 tágas szoba és 38 elegáns lakosztály várja a vendégeket. A szálloda sokszínű gasztronómiai kínálata magában foglalja a kötetlen hangulatú ÉS Bisztrót, az ÉS Deli-t, a The Living Room-ot és a Blue Fox The Bárt, valamint, az első közép-európai Nobu Éttermet. A szolgáltatások körét bővíti az európai évszakok váltakozására épülő Kempinski The Spa. Ennek helyi vonatkozású ajánlata egy különleges holisztikus iszapkezelés. A Kempinski Hotel Corvinus gazdag klasszikus és kortárs magyar műgyűjteménnyel büszkélkedik. A szállodában található galéria elhivatottan szolgálja a hazai művészek bemutatását. A hotel Ten Rooms névre keresztelt rendezvényszintje a legújabb innovatív megoldásokat kínálja. A The Kitchen Caters teljeskörű catering szolgáltatást nyújt szállodán belül és kívül.

kempinski.com/budapest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .