Badacsonyi borvidékBorrendezvényProgramok

SZENT GYÖRGY-HEGY MATINÉ

A Szent György-hegy hajnalig napközbeni kistestvére idén másodszorra kerül megrendezésre szeptember 2-án, a szüreti időszak elején. A borászatok célja egy egész napos laza programot nyújtani, amolyan nyitott pincék jelleggel, ahol a résztvevők közelebbről is megismerhetik a
hegy vendéglátóit, borait, és napsütésben járhatják be a hegyet.

A MATINÉ igazán családiasnak és barátságosnak ígérkezik, 16 helyszínnel, déltől este 8 óráig.

„Tavaly nagyon megszerettük ezt a napközbeni eseményt, mert nagyon kedves társaságok, családok jöttek, és egy igazi közösségi program született. Idén 16 helyszín csatlakozott, lesznek gyerek programok például legózás a fa alatt, miközben a szülök fröccsözhetnek, kis akusztikus koncertek, de le lehet ülni társasozni, kártyázni, vagy neki lehet indulni egy jóízű sétának is a kellemes indián nyárban. Ajánljuk mindazoknak, akik elsősorban a borok és a hillezés kedvéért jönnének: szeptember 2-án nagyobb tér lesz kóstolni, megismerkedni a pincészetek tételeivel is. Idén lesznek új helyszíneink is, mint a La Llama, a Pál Pince, a Gilvesy B-üzem, és visszatér a Kutyakaparó is.” – mondja Budavári Dóra, aki összefogja a pincészetek programjait. A részvételhez nem kell előzetesen regisztrálni, a helyszínek bármelyikén hozzá lehet jutni a kóstolópohárhoz, 2500 forintért.

Szent György-hegy Matiné 2023.09.02. GasztroMagazin 2023.

Töltsd a napot a hegyen, és persze hozz magaddal családot, barátokat. Társasozás, teke, falatok a Zöldülő teraszon. Kóstolás a Hóbor Pincénél, koncert a Szászi Birtokon, ping-pong. Hinta, persze borral a kézben a Horváth Pincénél, gyerekeknek legózás, nagyoknak izgalmas
borok és kiállítás megnyitó a Borbolt a völgyben kertjében. Zene-bona a Kutyakaparóban, nemzetközi hangulat és tételek La Llama Lounge teraszán, buborékok és piknik a Killer Pincénél. Pezsgő és vörösborok a 2HA teraszán, finom borok és ételek a Pál Pincénél, napközbeni DJ-szett a Pap Wines vega lakáséttermében. Családias hangulat a Molnár Pincénél, koncert és kóstolás a Pláne Badacsony borterasz helyszínén, a NAPVIRÁG pince kihagyhatatlan meséi és borai. A Napsárkán Pince természetközeli borai, a Boksay Pince központi panorámás terasza, este pedig after paty a Gilvesy B-üzemben.

Ez a Szent György- hegy MATINÉ!

Event: https://fb.me/e/w2ELvwIM

www.szentgyorgyhegyhajnalig.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .