Hírek

Útjára indult a Shell Café Food Truck

A Shell Hungary zRt. júliusban elindította a Shell Café Food Truckot. Ez a hazai sport- és kulturális rendezvények, fesztiválok vendégei számára hozza helybe a Shell Cafék prémium termékeit, köztük a frissen készült barista kávékülönlegességeket forró és jeges változatban is. A népszerű Shell hot dog és pannini, valamint a Shell shopok sajátmárkás ropogtatnivalói és vitamin italai sem maradhatnak ki a kínálatból. A látogatók így a töltőállomásokon és a budaörsi Shell Café kávézón kívül is találkozhatnak a Shell Café termékekkel.

Az 55. Kékszalag vitorlásversenyen mutatkozott be első alkalommal a Shell Café Food Truck. A büfékocsik modern változata nagy sikert aratott a verseny résztvevői és látogatói körében. A „mozgó Shell Caféként” is jellemezhető gépjármű a Shell Cafék megszokott prémium étel és italkínálatát biztosítja különböző szabadtéri rendezvények látogatói számára.

Shell Café Food Truck. GasztroMagazin 2023.

A Shell célja a food truck üzembe állításával, hogy a Shell Cafék mára népszerűvé vált barista kávékülönlegességeit, valamint a közkedvelt Shell hot dogot és panninit a töltőállomásokon és a budaörsi Shell Café kávézón kívül is elérhetővé tegye vásárlói és a szélesebb közönség számára.

A bársonyos és frissítő kávék forró és szezonális jelleggel ínyenc szirupokkal ízesített jeges változatban is elérhetők a Shell Café Food Truckban. A Shell V-Power Racing energiaitala adhat plusz energiát az arra vágyóknak. Az üdítőitalok között a Shell vitaminvizei is megtalálhatóak. A snackek szerelmesei a különböző magok és sós ropogtatnivalók mellett Shell Café zabszelettel csillapíthatják a hirtelen rájuk törő éhséget.

A Shell Café Food Truckkal strandokon és bevásárlóközpontok környékén, valamint roadshow-k alkalmával is találkozhatnak majd a vásárlók. Minden helyszínen a Shell-től már megszokott, magas színvonalú kiszolgálás kíséretében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .